Tavsiye : Barfiks Demiri

arkadaşlar daha önce bahsettiğim IRON GYM XTreme + BARFİKS DECATHLON - FITNESS_Fitness Ekipmanları Fitness -... ürünü aldım.

oldukça sağlam görünümlü ve ağır. içinden çıkan aparatla kapı şeklinde açılmış bir duvarada bağlanabiliyor. kapı kasasına ihtiyacınız yok matkaba ihtiyacınız var :) evde sırt için tutuş açısını bununla halledersiniz.kalın duvara görede ayarlama koymuşlar.duvarınız kalınsa birden fazla vida delikleri bunuda ayarlamanıza imkan veriyor.ağır olduğu için kapıda takılı bırakılması iyi olmaz unutulup kapı kapatılınca düşerse can yakar.sabit kullanma imkanınız varsa kapı kasası olduğu halde diğer aksesuarını monte ederseniz daha sağlam olacaktır.

Bendede bundan var arkdaşlar gayet memnunum kargo dahil 30 liraya aldım 80 kg yim gayet rahat taşıyor barfiksten sonra kapıyı kontrol ettim üst tahtayı sağlam yani sıkıntı yok :D

NOT: Barfiks çektikten sonra kapıda asılı şekilde asla bırakmayınız işiniz bittikten sonra kenara kaldırınız kapıyı açma kapatma kücük cocuk olur direk üzerine düşer.
V2L1Vn.jpg

Bendede bundan var arkdaşlar gayet memnunum kargo dahil 30 liraya aldım 80 kg yim gayet rahat taşıyor barfiksten sonra kapıyı kontrol ettim üst tahtayı sağlam yani sıkıntı yok :D

NOT: Barfiks çektikten sonra kapıda asılı şekilde asla bırakmayınız işiniz bittikten sonra kenara kaldırınız kapıyı açma kapatma kücük cocuk olur direk üzerine düşer.
V2L1Vn.jpg
ben de 80 kiloyum, benimki parçaladı tahtayı :D nasıl asıldıysam

ben de 80 kiloyum, benimki parçaladı tahtayı :D nasıl asıldıysam

ben pervazı 5-6 çiviyle duvara sağlamlamıştım.yeni aldığım daha ağır olduğu için akşam 3-4 çivi daha ekledim.benim kapıdaki da dekor mahiyetinde fakat çiviler sayesinde oldukça sağlam oldu.ince uzun tahta çivileri iş görüyor.

en olaşılabilir bu sanırım http://www.decathlon.com.tr/barfiks-bar500-id_4738464.html

yada bir demirciye yaptırmak. demirci bunu 200 kg kapasiteli yaparsa farklı amaçlar içinde kullanılabilir.[DOUBLEPOST=1425539061][/DOUBLEPOST]

en olaşılabilir bu sanırım http://www.decathlon.com.tr/barfiks-bar500-id_4738464.html

yada bir demirciye yaptırmak. demirci bunu 200 kg kapasiteli yaparsa farklı amaçlar içinde kullanılabilir.

Arkadaşlar bana da barfiks barı lazım.

Kapılar hiç sağlam değil koridorda 137 cm.140cm lık barı alsam sanırım sıkıntı olacaktır.

Bana duvara monte edilebilen bir barfiks barı lazım ne önerebilirsiniz

Back
Yukarı