Tavsiye Salon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan werci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İzmir Karşıyakada fiyatı makul olan önerebileceğiniz iyi bir salon varmı? Alet çeşidi ve iyi hocanın olmasıda önemli tabii.

İyi Forumlar...

Olympus'un hocalarını pek tanımam ama blue gym'den kadir ve resul hoca vardır, kesinlikle sağlam hocalardır tavsiye ederim.Eğer aletler yeni ve çeşit fazla istiyorsan kesinlikle blue gym'e bir bak derim...

Olympus'un hocalarını pek tanımam ama blue gym'den kadir ve resul hoca vardır, kesinlikle sağlam hocalardır tavsiye ederim.Eğer aletler yeni ve çeşit fazla istiyorsan kesinlikle blue gym'e bir bak derim...
cok dogru, kadir hoca da basarılı 1 yıl once 3 4 ay kadar blue gymdeydim.. orasıda makine cesitliligi fazla olan bir yer, benim gittigim zamanlarda tek dezavantajı cok kalabalıktı:) suan öylemi bilemiyorum...

merhabalar, ben de Kadıköy de ( merkez, kızıltoprak,Ziverbey, yada fb stadı yakınlarnda) iyi bir salon aramaktayım. (mahalle aras, ufak, ama iyi hocaların oldugu yüksek fiyatlı olmayan bir yer) NATURAL GYM diye bir salon var Müjdat Gezen'in yakınında. bilgisi olan,yada kadıköyde başka bir yer tavsiye edcekler varsa sevinirm:)

Arkadaşlar İstanbul Fatih Civarlarında varsa salon önerisi isteyen Şehremini Lisesi Karşısında Elite Spor Salonu Var Telefonu 0212 589 01 39
Ben bir hafta başka bi salondaydım,ama durum o kadar vahimdi ki verdiğim parayı da içerde bırakıp bu yeni salona başladım.Hemen hemen bir buçuk ay oldu çok memnunum.Aletler fiyat yönünden sıkıntı yok.İlgilenenlere tavsiyemdir.....

Arkadaşlar herkese merhabalar,

Sefaköy civarı gültepe veya cennet mahallesi civarı body salonu nerede var acaba tavsiye edebileceğiniz..

şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Bağdat Caddesi üzerinde çok iyi bir salon öneriniz var mı acaba? (Kısaca; Bostancı tarafı - Suadiye - Erenköy - Göztepe ve ÇifteHavuzlar üzerinde herhangibir noktada)

Hocam cavabın için teşekkürler ama bu bahsettiğin gültepe,sefaköy civarındaki gültepe mi acaba??

Arabanız varsa Florya kavşakta Vakıfbank ve Ziraat Bankası'nın sırasında en köşede Corner isimli bir kompleks mevcut, sanırım güzel ama tuzlu bir salon.

sportlife spor salonu

izmir bornova özkanlar'da ankara caddesi no:151/a metro bölge durağı karşısında yeni spor salonumuz açılmıştır.Sportlife spor salonumuz 2 katlı olup tüm cardio,fitness ve vücut geliştirme ekipmanları mevcuttur.Salonumuza bekleriz.Tel: 0232 348 00 05

Son düzenleme:
Mehaba!
Aylardır başlamayı düşündüğüm bodye ramazandan sonra başlamaya karar verdim. Ancak salon ücretleri pahalı, pahalı olmayan da uzak kalıyor. Yani kafama yatan bi salon bulamadım. Okmeydan şark kahvesi, Beyazıt, Fatih civarlarında hem fiyatı uygun hem de iyi olduğunu bildiğiniz bir salon var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum!
fatihte roma dondurmacisinin arka sokağinda marmara spor merkezi var ben gidiyorum
hoca tecrübeli türkiyenin ilk masterchoch u ztn
www.gokhanocal.com

spor salonlarına gitmeyi azami olarak hangi yaşlarda tavsiye ediyorsunuz 15-16 yaş sizce de uygun mu ? saygılar...

Back
Yukarı