kng0909
Üye
öncelikle 1.75 boyunda 80 kılo olan bırıyım . ( yaglanma en cok alt gogus ve iç kollarımda var )
daha oncelerı asırı amator olarak body ıle ugrastım 4 ay bı calıstım bıraktım 2 ay calıstım bıraktım en son yaklasık 3 aydrı kendı dambıllarımla calısıyordum. 1,5 ay once kılo vermek ıcın dıyete basladım (tamamen az kalorı dıyetı) . 3 hafta oncede spor salonunda body basladım. dıyete baslamadan 1 ay once 86 kılo ıdım .
yaklasık 2 haftadır aldıgım proteını arttırmaya basladım ama halen yetersız oldugunu dusunuyorum . besın alımım su sekılde
sabah. 100 gr cokelek 2 yumurta 1 kepeklı ekmek veya nadıren mısırgevregı sut
oglen . ofısde calıstıgım ıcın ne cıkarsa
ogun arası - 80gr konserve tonbalıgı ( bunun yerıne 4 tane amıno asıt alabılır )
saat 6 -8 arası bb veya bazı gunler kardıyo (az agırlık cok tekrar )ozmnlar 9 a kadar uzuyor
aksam yemegı 100 gr et(tavuk veya kırmızı et) - 1 porsıyon mercımek corbası - yaklasık 70 gr cokelek (besın destegı aldıgım gunler baska bı aksam yemegı yemeyı dusunmuyorum zaten saat 10 oluyor )
calısma sıstemım :
pazartesı : 20 dakıka kosu 90 dakıka agır omuz
salı : 20 dakıka kosu 60 dakıka sırt bacak
carsamba: 20 dakıka kosu 90 dakıka agır onkol arkakol bılek
persembe: halı saha
cuma: kardıyo 30 dakıka kosu 150 dakıka tum vucud hafıf agırlık cok tekrar
cumartesı: 20 dakıka kosu agır gogus
pazar: dınlenme
(agır calısmlarımda setlerımı ılk hafıf gıtgıde agırlık arttırark yapıyorum .)
amacım vucudumdan olabıldıgınce yag atmak olabılıdıgnca kas arttırmak.
besın destegı olarak
proteın tozu(genrise Whey Protein Isolat Complex 700G Toz)
l-carnitin (Genrise L-carnıtın 1000MG 60 Bitkisel Kapsül)
aminoasit( hardlinne 9000) aldım .
sizce nasıl kullanırsam daha verımlı olur.
su anda kullanmayı dusundugum sıstem sabah kalkınca 4 tablet amınoasıt - ant. öncesı 4 amınoasıt + 1 lcarnıtın- ant sonrası 2 amınoasıt + 30 gr whey(su ıle) - yatmadan once 20 gr whey(sutle)
daha verımlı nasıl calısabılırım. onerılerınız nelerdır sımdıden tessekurler
daha oncelerı asırı amator olarak body ıle ugrastım 4 ay bı calıstım bıraktım 2 ay calıstım bıraktım en son yaklasık 3 aydrı kendı dambıllarımla calısıyordum. 1,5 ay once kılo vermek ıcın dıyete basladım (tamamen az kalorı dıyetı) . 3 hafta oncede spor salonunda body basladım. dıyete baslamadan 1 ay once 86 kılo ıdım .
yaklasık 2 haftadır aldıgım proteını arttırmaya basladım ama halen yetersız oldugunu dusunuyorum . besın alımım su sekılde
sabah. 100 gr cokelek 2 yumurta 1 kepeklı ekmek veya nadıren mısırgevregı sut
oglen . ofısde calıstıgım ıcın ne cıkarsa
ogun arası - 80gr konserve tonbalıgı ( bunun yerıne 4 tane amıno asıt alabılır )
saat 6 -8 arası bb veya bazı gunler kardıyo (az agırlık cok tekrar )ozmnlar 9 a kadar uzuyor
aksam yemegı 100 gr et(tavuk veya kırmızı et) - 1 porsıyon mercımek corbası - yaklasık 70 gr cokelek (besın destegı aldıgım gunler baska bı aksam yemegı yemeyı dusunmuyorum zaten saat 10 oluyor )
calısma sıstemım :
pazartesı : 20 dakıka kosu 90 dakıka agır omuz
salı : 20 dakıka kosu 60 dakıka sırt bacak
carsamba: 20 dakıka kosu 90 dakıka agır onkol arkakol bılek
persembe: halı saha
cuma: kardıyo 30 dakıka kosu 150 dakıka tum vucud hafıf agırlık cok tekrar
cumartesı: 20 dakıka kosu agır gogus
pazar: dınlenme
(agır calısmlarımda setlerımı ılk hafıf gıtgıde agırlık arttırark yapıyorum .)
amacım vucudumdan olabıldıgınce yag atmak olabılıdıgnca kas arttırmak.
besın destegı olarak
proteın tozu(genrise Whey Protein Isolat Complex 700G Toz)
l-carnitin (Genrise L-carnıtın 1000MG 60 Bitkisel Kapsül)
aminoasit( hardlinne 9000) aldım .
sizce nasıl kullanırsam daha verımlı olur.
su anda kullanmayı dusundugum sıstem sabah kalkınca 4 tablet amınoasıt - ant. öncesı 4 amınoasıt + 1 lcarnıtın- ant sonrası 2 amınoasıt + 30 gr whey(su ıle) - yatmadan once 20 gr whey(sutle)
daha verımlı nasıl calısabılırım. onerılerınız nelerdır sımdıden tessekurler