Tavugu nasıl yiyorsunz ?

valla yaşadığım yerde kasap kalmadı artık marketlerden alıyorum etlerimi kaliteli yerlerden
ve tavugun göğsünde tüyün ne işi var ki :)
alınca yıkıyoruz zaten hadi onuda geçtim haşlarken pislik olsa su üstüne çıkar senin demene göre dünyada tavuk tüketilmesin artık ...
kırmızı ette de o kadar ital et davası çıktı o daha sakat ayrıca kırmızı ete herşey karıştırıyolar at,eşşek.... ????

banada bu bilgiyi üst kattaki komşu verdi imama kestiriyormuş oda iyice temizletiyormuş ayrıca kırmızı et aldığım kasap gayet güvenilir kontrol yapıldığı sıra dükkandaydım adamlar çıkana kadar bekledim ithal et yok ayrıca tv de çıktı ithal et normal ete göre daha geç pişer ve daha sert olur ithal et burdan anlaşılır at eşek eti ise kasaptan kasaba değişir ve fiyat farkı ile belli eder mesela dönerciler bütün 2.5 yerine 1.5 satarsa bilki vardır birşey sakatat filan konuyormuş ucuz dönerlere

Ben göğüst eti yerim hep. Kasaptan 200'er gramlık halde paketlettiririm. Sonra onu yağsız tavada orta ateşte pişirir anında kepekli makarna veya yağsız pirinç + light yoğurtla birlikte yerim .Makarnayla yiyorsam birazcık ketçap atarım. Pirinçle yiyorsam ketçap atmam yoğurtu arttırırım.Yanında ayran içtiğimde olur. İçerisinde 1 domates ve göbek marulları küçük küçük doğruyup atıyorum. Harika tadı oluyor. YEmek tarifleri bölümünde 600 kalorilik tavuklu pirinç pilavı konum var oraya bakabilirsniz.
hocam yine sen iyi bilirsin ama, yoğurt + pirinç yağlandırır.

yaw şimdi ben devam ediyi ozaman tavuk etinede ben hep haşlıyorum bir sorun olmaz heralde ben sadece etimi yiyim bakıyım işime diye hesap yapıyorum yemek filan lezzet aramıyorum yenmesi gerekirse bir yiyeceğin tadı kötü olsada yenir zamanla alışılır zaten

Back
Yukarı