Tavuk şişirme sanatı...Malesef Türkiye..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En az iki kiside baş donmesi gordum ama bulmam zaman alir istersen konu disinda eski konulara bak.senin vücut seviyeni bilmiyorum ama hayli yuksek protein aliyorsun.sırf tavuk ve yumurtadan 150 gr.bence 500 gr tavuk yerine 100-150 gr kirmizi et ye daha iyi.b12 creatine folik asit ve demir de almis olursun.bunlar tavukta var mi hatirlamiyorum.arada farkli bir seyler yap kesinlikle :)
yani aralarda yediğim peynir vs. yi hesaba katmıyorum pek çünki aldığım gram belli olmuyor bu arada günde 1 litre süt de var tabi eklemeyi unutmuşum,olmazsa tavuğu 100-200 gram aşağı çekip lora falan yönelebilirim,öğrenciyim zaten sadece market aylık 400-500 tutuyor salonu da say 600 ediyor bide protein tozunu yaz al sana asgari ücret.bu yüzden kırmızı et vs. beni aşar şimdilik :) protein tozunu da sadece antreman sonraları almaya başladım artık,eskiden 2 kere alıyordum

2 yıl öncesine kadar bir oturuşta bir tane tavuğu götürebiliyordum ta ki köyden tavuk yiyene kadar... Ne kokusu aynı ne lezzeti ne de pişme süresi ... Normal tavuğun üzerine baharat sürünce tam kıvam yakalanmıyordu ama idareten yiyorduk doğal tavuk ise sanki kendinden baharatlı aromatik bir tadı vardı... Yani tavuk işim azaldı bayadır hindi fileto alıyorum , zannedersem tavuktaki kadar oyun olmuyor hindi etinde...

Aynı durumu bende yaşıyorum şuan istesemde yiyemiyorum iştahım baya kesildi, fena bir hastalık kapmışım ishal,mide bulantısı,tuvalete sık sık gitme vs. geçenlerde bir tavuk yerken baya baya bulanmıştım ne olduysa ondan sonra oldu cidden artık korkmaya başladım resmen sağlımızla oynanıyor

Back
Yukarı