Tavuk eti zararlimi ?

Oncelikle herkese merhaba. Size aklimi kurcalayan bir soru sormak istiyorum. Bu sene spora basliycam ve hepimizin bildigi gibi sporcularin ana besinlerinden biri tavuk eti. Fakat ailem ve cevremdekiler bu tavuk etinin hormonlu oldugunu sagliga zararli oldugunu jinekomasti ve kisirlik gibi cok ciddi hastaliklara sebep oldugunu soyluyorlar. Herkes bunu soyleyince tavuk etinden sogudum . Simdi hergun kirmizi ette yiyemem yani tavuk eti yemeliyim ama bilmiyorum iste icim rahat degil. Yardimci olurmusunuz ?

Marketteki urunlerin %80 i zararlidir ozaman herseyimizi koyden gidip almamiz lazim boyle bir imkanimizda olmadigi icin katlanicaz ayrica daha tavuk etinden (gida zehirlenmesi) harici soyledigin gibi bir hastaliga yakalanan birisi yok o riskler varsir ama cok dusuktur bisey olmazyani icin rahat olsun

Çoğu gıdada hileye kaçılıyor ama tavuk konusunda işler iyice çığrından çıkmış durumda. Tavuk yerine hindi göğüs veya balık tercih edebilirsin; hem fiyatları tavuğa yakın, hem de daha sağlıklılar tavuk etine göre.

Ben yurtdışında ve şehir dışında olan bir yerde okuyorum. Orada yediğim tavuğun pişmesi, kokusu, tadı, verdiği tokluk bambaşka onu diyebilirim... şahsen artık yarım kilo tavuk yiyeceğime 300gram et tüketmeyi düşünüyorum...

Ben yurtdışında ve şehir dışında olan bir yerde okuyorum. Orada yediğim tavuğun pişmesi, kokusu, tadı, verdiği tokluk bambaşka onu diyebilirim... şahsen artık yarım kilo tavuk yiyeceğime 300gram et tüketmeyi düşünüyorum...
Anlamadım yani ordaki tavuk dahamı iyi daha iyiyse niye et tüketmeyi düşünüyorsun tam kavrıayamadım

Hergün kırmızı et yiyorum. Ama bayıyor tabi bir yerden sonra, hindi ve tavuğa güvenemediğim için balık tercih ediyorum.

Hergün kırmızı et yiyorum. Ama bayıyor tabi bir yerden sonra, hindi ve tavuğa güvenemediğim için balık tercih ediyorum.
Anladım o zaman tavuk etini önermiyorsunuz. Spor yapsak bile[DOUBLEPOST=1442590511][/DOUBLEPOST]
Çoğu gıdada hileye kaçılıyor ama tavuk konusunda işler iyice çığrından çıkmış durumda. Tavuk yerine hindi göğüs veya balık tercih edebilirsin; hem fiyatları tavuğa yakın, hem de daha sağlıklılar tavuk etine göre.
Bende öyle yapıcam galiba tavuk korkutuyor valla çoğu kişi memeleri büyüttügünüde söylüyor nekadar dogrudur bilemem ama

Ya benim bildiğim bu tavukları civcivken 10 günde falan piliç haline gelmesi için ilaç hormon uygulayıp . Kısa zamanda büyütüyorlarmış. Ne kadar doğrudur bilemem ama artık tüketicez. İnşallah kimsenin başına bu tavuktan birşey gelmez. Herkese yorumları için teşekkür ederim başka yorumunu paylaşmak isteyen varsa seve seve okurum

hangi gıdaya hile karıştırılmıyoki artık ne yiyeceğimizi şaşırdık.Gerçi önümüz kurban bayramı kesebilenler olur kesemeyenler olur.Kesebilenlerde en azından kırmızı et yüzü görmüş olucak.Bu arada av yasağıda kalktı balık mevsimi arık yavaş yavaş balık fiyatlarıda düşücek çok şüpheniz varsa balık ve tüketebilme imkanınız varsa kırmızı et tüketin derim hem aminoasit profili açısından

hangi gıdaya hile karıştırılmıyoki artık ne yiyeceğimizi şaşırdık.Gerçi önümüz kurban bayramı kesebilenler olur kesemeyenler olur.Kesebilenlerde en azından kırmızı et yüzü görmüş olucak.Bu arada av yasağıda kalktı balık mevsimi arık yavaş yavaş balık fiyatlarıda düşücek çok şüpheniz varsa balık ve tüketebilme imkanınız varsa kırmızı et tüketin derim hem aminoasit profili açısından
Valla neden bilmiyorumda kurban eti bana kokuyor tuketemiyorum :(

olabilir tabi ona birşey diyemem şuan zaten balık mevsimi fiyatlar şimdilik yüksek ama 1-2 haftaya balık fiyatlarıda düşmeye başlar.alternatif olarak balık tüketilebilir hem omega3 açısından

olabilir tabi ona birşey diyemem şuan zaten balık mevsimi fiyatlar şimdilik yüksek ama 1-2 haftaya balık fiyatlarıda düşmeye başlar.alternatif olarak balık tüketilebilir hem omega3 açısından
Anladim protein tozu olarakda muscletech nitro tech almayi dusunuyorum hem yuksej protein icerigi vede 3g gibi guzel kreatin icerigi icin

Kurban eti kokan arkadaşım eti aliyosun 3 gun buzluga atiyosun bi cikariyosun et kasaptan alinmis gibi oluyo ne koku ne bisey taze et in kendine has bi kokusu okur ve genelde cogu insan sevmez :D

kurban bayramı, b12 açığı olan insanlar için de bir fırsat. bilindiği gibi vitamin 12'yi, kırmızı et dışında herhangi bir sebze ve protein türevi yiyecekten sağlayamıyoruz. yoğun olarak tüketildiğinde depo edildiğinden uzun süre b12 açığını kapayacaktır.

kurban bayramı, b12 açığı olan insanlar için de bir fırsat. bilindiği gibi vitamin 12'yi, kırmızı et dışında herhangi bir sebze ve protein türevi yiyecekten sağlayamıyoruz. yoğun olarak tüketildiğinde depo edildiğinden uzun süre b12 açığını kapayacaktır.
Kirmizi et tuketiyorum bol bol ama tavuk kadar bol tuketebilecegim kadar uygun fiyatli degil malesef

Back
Yukarı