Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar; derdim büyük
Bikaç gündür doğru düzgün tavuk yiyemiyorum.
Nedeni de kokusu ... Çok rahatsız oluyorum. Direk haşlayıp yiyordum normalde.
Önerisi olan varsa lütfen yazsın ?
Haşlanmış tavuk çok önemli ve bu çok ciddi bir sorun !
eğer haşlamadan önce tavuk etini limon ya da limon suyuyla ovarsanız haşladıktan sonra oluşan koku daha da azalacaktır bizzat şahsım tarafından denenmiştir...
soğan seviyorsanız ki ben çok severim, tavuğu haşlayacağınız suya bir orta boy soğanı 4e bölüp içine atın ve tavuğu haşlayın ,kokusunu azalttığı gibi lezzetide artırıyor...
haşlama tavuğun rengini değiştirmeden en iyi kokusunu azaltma yöntemi soğandır.
Eğer koku dert oluyorsa tavuğu fırında veya su katmadan kendi suyunda kısık ataşte suyunu çekene kadar pişirmektir. kekik pulbiber vs. isteğe göre ekilebilir tabi..
ben yoğurtla karıştırıyorum bazen içine domateste doğruyorum tabi evk meselesi ama bana göre yemesi daha zevkli oluyor ayrıca direkmi haşlıyosunuz kuşbaşı yaparakmı ufak kuşbaşı yaparsanız bu dediğim şekilde güzel olucak taze yeşil soğanda konulabilir.