bu kadar düşme pek normal değil...tabi ki "çorba tavuğu " değilse ve bol yağ ihtiva etmiyorsa *...suda 100 dereced yağlar önemli miktarda çözünür , ancak bi dereceye kadar , 1/2 den fazla kayıp suda mümkün olmaz ...
kızartma ,çevirme dahi olsa ,bu kadar düşmesi ihtimali ?!...)çevirmelerde ,bolca "su ve yağ "kaybı olur tabi ki ...ama , yine de "eğer kömürleştirilmezse" bu kayıp fazla ..tavuk , çok çok yağlı ise ,obez ise bi ihtimal ...
bi ihtimal de , "endüstriyel tavuk endüstrisinin cince fikirleriyle " (?!) tavuğu "suyla " doldurmuş olabilirler ?!...)))))) bu da bi ihtimal
herşey beklenebilir !...(
ancak , böylesi bi durumun vuku halinde a, tavuğun "yağ ve / veya su "kaybı halinde "protein oranını " pişirmeden önceki durumuyla almak bayağı hatalı olur... ***i