Tavuk,yoğurt ve kepek üçlüsü

METZ__

Üye
Arkadaşlar 2 buçuk senedir bb ile uğraşıyorum.Bu sene sınava hazırlık vesaire derken verdiğim kiloları aldım. Şimdi beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum.Özellikle kilo aldıran akşamları kendimi tutamam oluyor.Bende buna çeşitli çözümler arıyorum.Şu anda Sabah kalktığımda haşlanmış yumurta domates salatalık ile kahvaltı yapıyorum.Evde olmadığım için öğlen 2 ve 4 gibi kahve içiyorum.Bir şey atıştırmıyorum yemek olarak.Akşam 1 adet tavuk pirzolayı ısıtıp yanına bir kase yoğurt be kepek ekmeği yiyorum. Benim soracağım akşam ki bu üçlü kilo aldırıcı mı , yoksa diyet için uygun mu ? yardımcı olursanız sevinirim.

ben sahsen zayıflamak ıstedıgım donemlerde her ne kadar cok spor yapsamda aksamlar sadece proteın alıyorum . ve bu sıstemınde ıse yaradıgın ısoyleyebılırım

tavuk pirzolanın derisini alıyorsan sorun olmaz yedigin miktarda önemli kepek ekmegini aksam ne kadar yiyorsun? bunlara dikkat ediyorsan sorun yok bende aksamları protein agırlıklı besleniyorum salata tavuk fleto vs yiyorum hem tok tutuyor hemde besleyici

Back
Yukarı