brucelee44
Üye
Vücudun iyi görünüyor söylediğin zamana bakacak olursak iyi gelişmiş bile diye biliriz sadece göğüs bölgende eksik oldunu düsünüyorum ve hacim kazanmaya bak beslenme programinida yazarsan arkadaşlarla daha iyi yorum yapabilirz
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Vücudun iyi görünüyor söylediğin zamana bakacak olursak iyi gelişmiş bile diye biliriz sadece göğüs bölgende eksik oldunu düsünüyorum ve hacim kazanmaya bak beslenme programinida yazarsan arkadaşlarla daha iyi yorum yapabilirz
herneyse hala çözemedm: ).supplementlere karşıysan haftada en az 3kez paça çorbası iç(günde 2öğün olmak şartıyla) kilo almana büyük katkısı olucaktır.umarım dışarı fazla çıkmıyosndr: ))
İlk bakışta daha önce spor geçmişiniz vardır diye düşündüm ama spor yapmadım demişsiniz. Genetik açıdan çok şanslısınız. Gerçekten güzel gelişme olmuş..
Yorum için teşekkürler,şöyle söyleyeyim daha öncede yazdım hareketli ve spora yatkın olduğumu, 5-6 gün aradan sonra iş düzenimden dolayı sabah vardiyasına döndüğümden bu gece iftar sonu tekrar salona başladım.ramazan dolayısı ile bu ay 2 hafta spor yapmış olacağım ve diğer 2 hafta da dinlenmiş olacağım,ilerleyen aylar inşallah ful devam diyorum nasipse.Bu arada kilo alamama problemim de devam ediyor,bir hafta gidemedim ve 63 e düştüm iştahta yok ne yapmalı bilmiyorum..
İlerleyen aylarda da gelişim süraci için fotoğraflarımı paylaşacağım elimden geldiği kadarı ile,
herkese selamlar...Hayırlı Ramazanlar..
Merhabalar peki antreamn programınız haftada kaç gün oluyordu merak ettim.
bak ben 5 aya yakın 2 günde bir 50 şınav çektim sonuç on numara göğüs arka kol sırt özellkle şınav çekerken düzenli ve dikkatli nefes alıp verirsen adonislerine bile faydası oluyo.
NOT: şınavı gece yatmadan önce çekersen çok iyi olur çünkü kaslar en iyi gece uyurken gelişir.
bak ben 5 aya yakın 2 günde bir 50 şınav çektim sonuç on numara göğüs arka kol sırt özellkle şınav çekerken düzenli ve dikkatli nefes alıp verirsen adonislerine bile faydası oluyo.
NOT: şınavı gece yatmadan önce çekersen çok iyi olur çünkü kaslar en iyi gece uyurken gelişir.
sporcu adam bence oruç tutmamalı.
Şöyle söyleyim,yanlış anlayacak bişey yok,
1.5 aylık düzenli ve hocanın verdiği programı zorlayacak ağırlıkta artırarak nizami bir şekilde çalıştım.
ilk ay karışık program çalıştım,yani yaklaşık bir ayın 25 günü hergün sırt,omuz,kanat,kol ve göğüs birlikte çalıştım.İlk aydan sonra bölgesel programa geçtim ve şuan böyle devam ediyorum.
bir ayın 25 gününde sırt omuz kanat kol ve göğüs çalışmak?gülerim ya ben ne ara gelişti senin kasların 5gündemi böyle bir calışmayı hangi hoca verir? sanki biraz sallamışsınız
bir ayın 25 gününde sırt omuz kanat kol ve göğüs çalışmak?gülerim ya ben ne ara gelişti senin kasların 5gündemi böyle bir calışmayı hangi hoca verir? sanki biraz sallamışsınız