Testere 6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan safeo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu adam Türkiye'de olsa, piyasada adam kalmaz. Aaaaah ah, yetiş testere!!!

Aynen öyle :)

Bizi yakalıyomus '' o kadar spor varken yapabileceğin, sen en sert ve en zor olanını seçtin. Hayatını acı ve fedakarlık üzerine kurdun. Kendini onca agırlıgın altında hırpalıyosun. Şimdi seninle bi oyun oynıcaz '' fln :D

ha ha hahaha :D bize acır ya, okadar ağırlığı para verseler kimse kaldırmaz. eminim bize uğramadan önce, ilk üç kağıtçı siyasetçilere uğrar :D

ben beyenmedim filmi bıktım heralde artık

felsefe olarak ne guzel adaletin açığını kapatmak :) ama bu son filmde anlamadığım bi nokta var sucsuzlarda baya öldü hala anlamış deyim :D alıştığımız testerede hep suclular olurdu

sucsuz olan kimse ölmedi orda ölen diger kisiler adamın elemanlarıydı ve onlarda insanların ödenek alması engellemek için çalışan insanlardı ;)

Bence testere 1-2-3 çok güzeldi 4 ve 5 okadar iyi değildi 6nın fragmanını bile izlemedim daha sinemaya bırakıyorum zevki kaçmasın diye umarım güzeldir...

bence de ilk bölümler devamı getirdi
ama sanırım sonu geliyor
konu tıkanmaya yada sıkmaya başladı
bende 6ncıyı o kadar sevmedim açıkcası
5den sonra 9 hatta 10a kadar gider diyordum :)

Seri zaten 9 filmden oluşacak açıklaması yapıldı.

Bu arada filmi daha seyretmedim. Sinemasını bekliyorum. Ama ilk 5 dakikasını seyrettim. Sonra da dedim ki "Lan bu testere kendini rezil etmiş ya." Testere hiçbir zaman iğrençlik filmi olmamıştı. Her zaman bir zeka ürünüydü. Ama şu son filmde görüyoruz ki film artık ticari kaygılar taşıyor. Para kazanmak için yapılan bir film geldi gözüme. Yine de bakalım neler olacak...

yönetmen kimse izlemeyene kadar çekicem dedi yandık

sucsuz olan kimse ölmedi orda ölen diger kisiler adamın elemanlarıydı ve onlarda insanların ödenek alması engellemek için çalışan insanlardı ;)

iyide usta normalde insanların bi kurtulma yolu sunan testere ordaki o insanlara bunu sunmuyor bu cok saçma değilmi?

Bence bu tarz filmler korkunç değil sadece iğrenç.İnsanların doğasında vahşilik yok diyen yala söyler baksanıza ıyy mıyy diyoruz ama filmi izliyoruz oradaki kötü adama küfürler ediyoruz ama demekki bilinç altımızda bu durum hoşumuza gidiyor baksanıza hasılat rekorları kırıyor böyle filmler..

Demin gittim izledim.Şimdi de yorum yapıyorum:D.Serinin en kanlı ve en güzel filmlerinden biri olmuş diyebilirim.Bir çok soru yanıtlanıyor fakat yeni sorular ekleniyor.

eet en kanlı serilerden biriydi hele öyle bir başlangıç yapmıslar ki... '' kaldıramıcaksan devam etme dercesine tasarlanmış adeta... '' :)

testere film serisine(en azından şimdiye kadarkilere) hayran olarak söyliyeyim. vallaha film beklediğim gibi olmadı. bu filme çok çok meraklı bir şekilde gittim ama çok haz duyamadım filmden malesef. son 10-20 dakikası sayesinde, filme "eh işte yine bir geçiş filmi olmuş" diyebildim.o alıştığımız ilk bölümlerdeki efsane testere felsefesinden çok çok uzak ve şaşırtan, hayran bırakan senaryo gitmiş yerine basit bağırmalar, çığlıklar içeren bi film gelmiş. kısacası son 3 filmi toplasan anca bi film eder. son filmden ötürü, 7'nci filmi daha iyi olabilir diye bekleyemiyorum malesef. 6 seri izledik 5 seri de olsa izliyecez malesef. ben izleyeyimde, hata onarda olsun :D

Sıktı artık fırsatım olsa bile izlemem bide 9 a kadar gidecekmiş.. Çok üstlere çıktılar zirvede bırakmaları lazımdı olmadı bence

testere film serisine(en azından şimdiye kadarkilere) hayran olarak söyliyeyim. vallaha film beklediğim gibi olmadı. bu filme çok çok meraklı bir şekilde gittim ama çok haz duyamadım filmden malesef. son 10-20 dakikası sayesinde, filme "eh işte yine bir geçiş filmi olmuş" diyebildim.o alıştığımız ilk bölümlerdeki efsane testere felsefesinden çok çok uzak ve şaşırtan, hayran bırakan senaryo gitmiş yerine basit bağırmalar, çığlıklar içeren bi film gelmiş. kısacası son 3 filmi toplasan anca bi film eder. son filmden ötürü, 7'nci filmi daha iyi olabilir diye bekleyemiyorum malesef. 6 seri izledik 5 seri de olsa izliyecez malesef. ben izleyeyimde, hata onarda olsun :D

Seri filmlerin çekilmez kaderi :)

Back
Yukarı