testesteronla body nin alakası?

zahmet edip arama yapmış olsaydın cevabını bulabilirdin bu konuyla ilgili açıklamalar forumda mevcut.
bilindiği üzere testesteron erkeklik hormonudur bu hormon sayesinde erkeklerde kıllanma (olur sakal bıyıh göğüs).örneğin erkeklerin bayanlardan doğuştan daha kaslı olmalarının sebebi bu hormondur.kadınlar yapı itibari ile (östorojen hormonundan dolayı) yağlı ve bu yüzden daha dolgundurlar.
testesteron kas gelişimine olumlu yönde katkı yapar özellikle antremandan sonra testesteron seviyesinin arttığı kanıtlanmış bi gerçektir.

Amin :) ya bişi sorcam konuyla alakası yok ama benim teorim de şu : şimdi karnının üstünde yağ olanlar karın kasına önem verse ve calıstırsa yağlarda Kas sekline girmez mi? Kas olmaz mı yani?

KasVaa Forumda, sorduğun tüm soruların cevabı mevcut ama "arama yap" diyip kesip atmaktan hoşlanmıyorum...yağlar kasa, kaslarda yağa dönüşmezler hiçbir zaman.Yağlarından kurtulmak istiyorsan beslenmene çok dikkat edip kardio çalışmaları eklemelisin programına.

Amin :) ya bişi sorcam konuyla alakası yok ama benim teorim de şu : şimdi karnının üstünde yağ olanlar karın kasına önem verse ve calıstırsa yağlarda Kas sekline girmez mi? Kas olmaz mı yani?

Yağ dan kas olmaz enerji olur protein den kas olur vücut daki yağları eritirsen enerji açığa çıkar bende forumu a dan z ye oku biraz uzun zaman alıyo ama okuyarak öğrenebilirsin ancak. Yoksa sürekli böyle sorular sorarsan şimdi gülüyoruz ama yakında kızabiliriz :Da32

K.bakmayın pc biraz zor açıyorum,malum sbs derdi basımın belası.hazır yani lise de farklı bir yere gitme imkanım varken biraz da kendimi geliştiriyim başka şehirlerde böyle milletin baskısına maruz kalmayım istiyorum

K.bakmayın pc biraz zor açıyorum,malum sbs derdi basımın belası.hazır yani lise de farklı bir yere gitme imkanım varken biraz da kendimi geliştiriyim başka şehirlerde böyle milletin baskısına maruz kalmayım istiyorum

Sana bir abi tavsiyesi bulunduğun şehirde oku evinde bu spor u daha iyi yaparsın dışarı çıkıp öğrenci hayatı yaşamak üniversitede bile zorken lise de dahada çok zorlanırsın.

Ama bulundugum ilçe daha kücük diyebilirim ilçe olmasına ragmen 100.000 kişiden fazla kişi var yani il olması lazım ama bir baksan hiçbir gelişmişlik yok Ondan dolayı -konya ereglide oturuyorum- [Konya-Aksaray] Fen Lisesi gibi yerlere gitmeyi planlıyorum hem ilçeme yakın hemde iyi okullar var

Back
Yukarı