Testesteronu Doğal Yollardan Artırmanın Yolları

Arkadaşlar ortalama bir erkek ahftada 50-70 mg testo üretir
Limitlerin dışına çıkmak steroid kullanmadan imkansız.Minimal değilimler evet olur 55 olan testonu belli bi idmanla geçen zamandan sonra bu sınırlar dahilinde minimal olarak yükselir bu doğrudur ama dramatik değişiklikler asla olmaz

ONCLUSION:

High-intensity PRMST is as safe and well tolerated as a similarly structured low-resistance exercise regimen for very frail elderly patients, but produces greater muscle strength improvements. The addition of testosterone leads to greater muscle size and a trend toward greater strength but did not produce a synergistic interaction with exercise. Neither intervention had a significant effect on functional performance.

---

Conclusions

Despite some popularity for the idea that certain types of exercise will increase testosterone levels, the results of research studies are mixed, with some studies finding support for increased testosterone levels after exercise and some finding the opposite effect.

--

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16260965
http://www.officialfitnessandhealth.com/articles/testosterone.html

Bacak olayına gelirsek , bacak idmanı yapmak sizi overallda büyütür çünki genel kuvvetinizi , kardiovaskuler kapasıtenızı arttırır.Buda üst extermite kısımları çalışırken bile ağırlıklarınızda artışa sebeb verir.Ayrıca bir noktadan sonra yaradılış gereği bacaklarınız çok geri kalırsa üst torsonuza göre vücud taşıyamaycagı ağırlığı red eder. Ama bunun bilimsel bir açıklaması yoktur

bu bana pek mümkün gibi görünmedi. obez insanların şişmanlıktan yürüyemeyecek hale geldiği vakalar nadir değildir vücut bu yağlanmayı rededemiyorsa,kaslanmayıda redetmiyecektir. ki yağla kadar ağır bir kas kütlesi inşa etmekte zati dünyada kaç insana "nasip" oldu. olda ayrı bir konu tabi.

ben bi yerde okumusdum.yazan kişi diyor ki ben antremandan önce 20 dakika film bakıyordum(anlarsınız ya filmin nası

oldugunu)acaip enerjik oluyorum demişdi.ama ben asla tavsiye etmiyorum .buda testesteron hormonunu yükseltiyormuş

bunu bodybuilding.com'da bilimsel makale olarak verdiler. erotik yayin izleyip (ama sadece izleyip :D ) ardindan antremana girersen daha iyi verim alinabiliyormus. hatta benim calistigim salonda her köse basinda bir kücük LCD tv var. tvde genelde fashion tv acik oluyor. hem erkekleri hem bayanlari motive etme amacli :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:26 ----------

tribulus fena bir şey. 3 gündür kullanmama rağmen malum yan etkisi hayatımı etkilemeye başladı. ayrıca gerçekten bir dayanıklılık manyaklığı oluşturuyor bünyede.

yan etkisi nedir? yazar misin lütfen?

bunu bodybuilding.com'da bilimsel makale olarak verdiler. erotik yayin izleyip (ama sadece izleyip :D ) ardindan antremana girersen daha iyi verim alinabiliyormus. hatta benim calistigim salonda her köse basinda bir kücük LCD tv var. tvde genelde fashion tv acik oluyor. hem erkekleri hem bayanlari motive etme amacli :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:26 ----------

yan etkisi nedir? yazar misin lütfen?

tribulus testeris forumda konusu mevcut, konu basliginda herseyi bulabilirsiniz.

Bir konuya açıklık getirelim...

Obez insanlardan bahsedilmiş..Obez insanların, obez hale gelmelerinin sebebi vücutlarındaki kas sistemlerinin az çalışması ve az glukoz harcayarak İnsülin etkisine periferik direnç geliştirmesidir..

Yani aslında İnsülin iki ucu keskin bıçak gibidir..

İnsülin en anabolik hormondur vücutta..Hem kas için anaboliktir hemde yağ kütlesi için..

Eğer doğru egzersizlerle kasları doğru çalıştırmazsak, İnsülin'in anabolik etkisi yağ kütlesine yarar..

Ama doğru egzersizler yaparak iskelet kasını ve tüm kas sistemini doğru çalıştırır, doğru beslersek bu sefer İnsülin, kas gelişiminde marjinal artışa yol açar..

Burada anahtar faktör İnsülin'dir..

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize tekrar merhaba

Testesteronu yükseltmeye yardımcı olan bazı besinler varmış; kırmızı et, brüksel lahanası, sarımsak, lahana vb. gibi. Forumda o konuyu okudum fakat şimdi şunu öğrenmek istiyorum. Testesteronu arttırmanın başka yolları var mıdır? Testesteron seviyesi kişinin gücü/kuvveti ile doğrudan orantılı mıdır? Testesteron yükseltmek gücününde artmasına neden olur mu? Mesela arkadaşım benden iki yaş büyük fakat ben kas olarak ondan daha iriyim, o dumbell bench presste son setine 30kg lık dumbellar ile girebiliyorken ben 25kg lıklarla girebiliyorum. Bunun sebebi nedir? Yaşım 17 sizce testesteron için supplement, iğne vs kullanmalı mıyım? Testesteron seviye mi arttırmak, yükseltmek için ne gibi yöntemler, antrenman programı uygulamalıyım? Nelerden kaçınmalıyım? Mesela masturbasyon yapmak testesteronu olumsuz yönde etkiliyormuş, bunu biliyorum. Neyse yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim son zamanlarda kafam çok karışık, çok teşekkür ediyorum şimdiden. :)

Beyler testesteronu arttirmak saç dokulmesine neden olur mu gercekten bilen birisinden cevap bekliyorum..Tesekkurler.

Beyler testesteronu arttirmak saç dokulmesine neden olur mu gercekten bilen birisinden cevap bekliyorum..Tesekkurler.

Testesteron arrtırmak derken steroidlerden bahsediyorsun herhalde?
Çİnko alımında saç dökülmesi en aza indirilebilir.
Dışarıdan testesteron alımı saç dökülmesine neden olur.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:13 ----------

Şu 2 gündür testesteron seviyem acayip düştü.
Cinsel isteğim hiç yok, bunun yanı sıra uykusuzluk,halsizlik,performans düşüklüğü hayattan soğudum resmen.
Bi çözüm bulmam lazım buna.

Aynısı bende de var suçiçek.bunda sıcaklar büyük rol oynuyor

1 hafta önce azgınlıktan uçuyordum .
Ne olduysa şu 2 gündür oldu.
Sıcaklardan kaynaklandığını düşünmüyorum.
Her hangi bi anabolizan da kullanmadım.
Doğal yollardan arrtırmayı denicem.
Fayda etmesse provıron kullanıcam.

vücudun testesteron ürtemesi için bir nedeni olması gerekir..bu neden cinsel yaşam olabilir veya ağır ve zorlu işler olabilir..nasıl growth hormon üretimi için vücudun büyük stres altında olması gerekiyorsa,testesteron üretimi içinde bu tip etkenler gerekir..ağırlık antremanı yapan birisinin testseteron üretiminde bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum..ağır iş yapan her erkeğin vücudu kendisini testesteron üretimi için zorlayacaktır..aldığınız besin maddeleri ise bu üretime ham madde ve destek sağlayacaktır...eğer siz bu hammaddeyi vermezseniz vücudunuz da testesteronu size o verdiğiniz oranda üretecektir..dediğim gibi asıl önemli olan yapılan aktivitedir..siz istediğiniz kadar kırmızı et,yumurta,tribulus,çinko vs. alın..eğerki vücudunuzu testesteron üretimine teşvik etmezseniz vücudunuz aldığınız kolestrolleri,yağları depolar,vitaminleride idararla dışarı atar..testesteron testlerinde hormon seviyesiin düşük çıkması moralinizi bozmasın..zaten ağırlık çalışıyorsanız bazı istisnai durumllar dışında testesteron üretiminiz yoldaki vatandaştan fazla olacaktır..ayrıca vücudumuzdaki tek anabolik hormonda testesteron değil unutmayalım.

teşekkürler bilgier için bench_O

Testesteron DHT'ye dönüştüğünde erkek tipi dökülme başlar. Size tavsiyem yurtdışındaki bu konu ile alakalı makaleleri okuyun... Spor yapmak ve fit olmak tabii ki önemli ama vucudunuza bu kadar mudahale de bulunmanız bir yeri düzeltirken diğer tarafın bozulmasına sebep oluyor...

Tribulus'un etkisi gördüm ben ama kim ne derse desin; çinko, magnezyum içeren yiyecekler + badem gibi kuruyemişler tesesteronu fena yükseltiyor.

Nar suyu iyi geliyor diyorlar :)))

Nar suyu aynı zaman da yüksek fitoöstrojen de içerir. Aşırı tüketilmesinde bir sakınca yok. Brokoli bu konuda daha iyidir ancak ciddi gaz yapma sorunları mevcuttur.

Çinko ve magnezyum'un aşırısı zararlıdır. Devamlı tüketmek yerine 1-2 hafta kullanıp 1-2 hafta ara verme şeklinde periyodlar belirlenmeli.

Badem evet afrodizyaktır (body'e etkisi yoktur) çok fazla kaçırılırsa kilo aldırır.
Herşeyin azı karar çoğu zarar!

Yanlış anlaşılmak istemem ama bir yerde okumuştum yapılan araştırmalara göre antrenmandan önce +18 filmler izleyip "birşey" yapmadan antrenmana gidince testesteron seviyesi çok daha yüksek oluyormuş. Saygılar

Back
Yukarı