Bektas yilmaz
Üye
Merhabalar daha onceden iki senelik fitness gecmisim var bir sene kadar ara vermek zorunda kaldim o donemde formumu koruyamadim ve 95 kiloya kadar ciktim ergenlik doneminden kalma bir jinekomastim var 5 aydir fitness geri basladim 80 kiloya kadar dustum suan kure girmeyi dusunuyorum muhtemel yag oranim %20-18 arasi bir degerdedir
12 hafta 15 haftayada cikabilirim
125 m testo prop
250 m boldenon
kurle beraber karaciger prostat koruyucu b6 c vitamni b12 balik yag cinko magnezyum takviyelerini kullanicam yag ve protein carb dengeli bir diyet uygulamayi dusunuyorum yag oranimdan dolayi jinekomastimin buyume ihtimali var cok dert degil her ihtimalde ameliyat olucam fakat yinede 3 gunde bir yarim tablet armidex almayi dusunuyorum sizlerinde tavsiyelerini almak istiyorum bu ilk kurun olucak

12 hafta 15 haftayada cikabilirim
125 m testo prop
250 m boldenon
kurle beraber karaciger prostat koruyucu b6 c vitamni b12 balik yag cinko magnezyum takviyelerini kullanicam yag ve protein carb dengeli bir diyet uygulamayi dusunuyorum yag oranimdan dolayi jinekomastimin buyume ihtimali var cok dert degil her ihtimalde ameliyat olucam fakat yinede 3 gunde bir yarim tablet armidex almayi dusunuyorum sizlerinde tavsiyelerini almak istiyorum bu ilk kurun olucak