The Expendables 2 | Stallone-Van Damme-Arnold-Statham

Ne diyelim sabırsızlıkla bekliyoruz :D

Adamlar harbiden yaşlanmış yav..

vaay ! yanılış görmediysem 1.51'de Van Damme ile Stallone kapışıyor :) güzel şeyler bekliyor bizi güzel.

bir tek ben mi ilk filmden şikayet etmiyorum yahu :D

Son düzenleme:
Arnold resmen milletin çenesini kapattı konusuna bakarsanız tekrar eski formunu yakalamış olduğunugörürsünüz onada bu yakışırdı ilk filmi sinemada seyretmiş ve çok beğenmiştim patlama sahneleri siahlı çatışma sahneleri heyecanlı araba takipi sahneleri ve mükemmel dövüş sahneleri vardı eski tip aksiyon filmlerine hayranım bilek gücüylede bir şeyler yapıyorlardı çünkü şimdi aksiyon filmi diye uzun uzun diyaloglu ne kavga var ne dövüş ne silah al sana kuru kuru aksiyon kaç kez türünde aksiyon yazıyor diye seyredip aşk filmi ile karşılaştığım oldu onun için Stallone baba ve onun yaşlarındaki diğer aksiyon starlarına saygım sonsuzdur 2.fragman harika ilkinden daha güzel olacağa benziyor Van Damme ve Stallone nin dövüşünü merak ettim Arnold baba meşhur lafı yine söylüyor geri döndüm sinemaya dönmeliydi zaten buarada Stallone çok iyi silah çekiyor helal olsun vizyona girdiği ilk gün sinema salonundayım

Back
Yukarı