TOLGA MURAT BALIKÇI-DÜNYA VÜCUT ŞAMPİYONUMUZ

Gerçekten tebrik ettim süper bir başarı ama sonuna kadar dinleyin Tolga hocamızda ego fena :D

Ama azminden dolayı tebrikler çok iyi iş çıkarmış ..

işte şöyle ADAM gibi adamları görün..Caner Erkin de karısına doğum günü hediyesi 1.8 milyon liralık Lamborghini alacak kadar paralar kazanır.Gerçi daha ne kadar çok adaletsizlik var saymaya kalksakta boş işte.İnsan bi an için isyan ediyo böyle adamların değer görmediğini izledikçe.

tolga abiyi(içimden böyle söylemek geliyor) yaklaşık 2 yıldır sosyal medyadan düzenli takip ederim,gerçek hayatta maalesef birebir görüşmüşlüğüm olmadı,buna da hep üzülürüm.ayrıca en değer verdiğim sporcudur kendisi.emek insanıdır,fedakarlık insanıdır,gurur tablosudur,maneviyatı da güçlüdür.şu ülkede herhangi bir konuda onun yaptıklarını yapabilecek biraz daha fazla insan olsaydı bir çok şey daha farklı olabilirdi belki.

ayrıca ego konusundaki görüşünüze kesinlikle katılmıyorum,internette onunla ilgili her kaynağı araştırın,izleyebileceğiniz okuyabileceğiniz her şeye bakın,sanal alemde onu tanıyabileceğiniz kadar tanıyın,bu düşüncenizden vazgeçeceğinize eminim.

inşallah birgün tanışma fırsatım olur.

Ego'dan kasıt takılıyorum tabi inan bana tüm videolarını izledim çünkü gerçekten taktir edilesi bir başarı...
Bacak yok adamda bacak çalışmayan vücud nasıl gelişir ??? İşte onun cevabını verdiği videolarda var çok kitap okuyan bu işe çok para harcayan
Ve TÜRK bayrağını uluslar arası arenada dalgalandırmak '' BENİM NAMUSUM ŞEREFİM '' diyen birisi gerçekten harika !!!

Back
Yukarı