pozitronn
Üye
ben 22 yaşında 91 kiloluk(tamamen yağsız) fitnessla uğraşan bir adamım ve iddia ediyorum o adamdan daha iyi bir vücuda sahip olmak için yapmam gereken tek şey var. o da 6 ay- 1 yıl boyunca düzenli vücut çalışıp 98 ile 102 kilo arasına çıkmak üstelik hiçbir küre hatta takviyeye bile ihtiyacım yok ama takviye kullanırsam kesinlikle 6 ay içinde Tolga murat balıkçı'dan daha iyi bir vücuda sahip olurum. Kürün ne kadar büyük bir avantaj sağladığını anlayamamışsanız boşuna vücut geliştirme yapıyorsunuz siz. Dünyanın en iyi doğal vücut geliştirmecileri bile, bazen kür yapmış amatör bir kişi kadar iyi vücut yapamıyor.Gidin resimlerde videolarda kıyaslayın görün
Bir kaza geçirip ayağını kaybet önce.
Ama bu kazayı 17 yaşında spora hiç başlamadan önce geçirmen gerekirdi.Bir kaza geçiren bir uzvunu kaybeden insanlara bak.%99 u hayata küser ama Tolga Murat Balıkçı , Nick Scott gibi olan kaç tane engelli var ?
Benim ciddi bir sakatlığım yok.Sağlığım yerinde.Ama ben 220 kilo squatın altına girecek cesareti kendimde göremezken bu adam 220 kilo squat yapıyor.Tam mı nizami mi tartışılır ama ortada gerçek bir başarı hikayesi var.
Bir de fitness ile uğraştığını söylüyorsun ama bir body builderi kendine rakip görüyorsun.Sen 102 kilo olsan bile fitness yarışmasına başvursan seni almazlar.Git vücut geliştirmede yarış derler

102 kilo define bir vücudun olacağına inanıyorsan eğer boyun da çok uzun değilse yarışma hedefin olsun.Forumda müsabık insanlar var diye seviniriz