Warriorda vücudu ilaçlı gibi duruyor sankiYapılmayacak bir vücudu yok ki, neyini ilaç sandın anlamadım?
İlaçlık bir vücut yok ortadaWarriorda vücudu ilaçlı gibi duruyor sanki
Peki kaç yılda yapılır böyle bir vucutİlaçlık bir vücut yok ortada
Beslenme ve antreman disiplinine bağlı. Şu an ki durumunu görürsem bir tahmin yürütebilirim.Peki kaç yılda yapılır böyle bir vucut
Disipli bir şekilde doğal olarak 8-10 ayda olur. Bu benim ön görüm.Formum bu ,en son halim
Disipli bir şekilde doğal olarak 8-10 ayda olur. Bu benim ön görüm.
TeşekkürlerDisipli bir şekilde doğal olarak 8-10 ayda olur. Bu benim ön görüm.
Hocam zengin adamın canı kıymetli, yer etin en iyisini yapar antremanını istediği saatinde yapar vücudunu. Salonlarda bile bir sürü bu ayarda insanlar var. Bu işi çok büyütüyorsunuz gözünüzde.aktörler boksörler gibi steroidlerin en babasını ve pahalı olanlarını en efektif şekilde en uzman doktorlar kontrolünde kullanıyor. Bu adam batman de oynamıştı orada da zaten gayet açıktır ilaç ürünü olduğu.
Hangi 8-10 ay.Zaman dilimini Satürn’e göre falan belirledin galiba.Disipli bir şekilde doğal olarak 8-10 ayda olur. Bu benim ön görüm.
Bu oyuncular vücutları ile para kazanırlar,sadece oyunculukları ile değil.Öyle “istediği zaman idmanını yapar” denilecek rahatlıkta da olmazlar.Her film için ayrı ayrı formlara girerler en net örneğini Christian Bale’de görebiliriz.Bu insanlar sporcu değil oyuncu o yüzden amaçlarına en hızlı yoldan ulaşmak zorundalar.Hocam zengin adamın canı kıymetli, yer etin en iyisini yapar antremanını istediği saatinde yapar vücudunu. Salonlarda bile bir sürü bu ayarda insanlar var. Bu işi çok büyütüyorsunuz gözünüzde.
Ben yanlışlarla dolu 9 ayda nereden nereye geldim, iyi beslenip düzenli spor yapsaydım o 9 ayda çok farklı şeyler yapardım.Hangi 8-10 ay.Zaman dilimini Satürn’e göre falan belirledin galiba.
Bu oyuncular vücutları ile para kazanırlar,sadece oyunculukları ile değil.Öyle “istediği zaman idmanını yapar” denilecek rahatlıkta da olmazlar.Her film için ayrı ayrı formlara girerler en net örneğini Christian Bale’de görebiliriz.Bu insanlar sporcu değil oyuncu o yüzden amaçlarına en hızlı yoldan ulaşmak zorundalar.
Kardeşim 8-10 ayda olabilecek bir vücut değil çünkü; gayet estetik ve kalıplı bir vücutDisipli bir şekilde doğal olarak 8-10 ayda olur. Bu benim ön görüm.
Yav adam resim attı ve kaldırdı. Sıfır değil yani. Biraz yağ atıp hacim koyacak.Kardeşim 8-10 ayda olabilecek bir vücut değil çünkü; gayet estetik ve kalıplı bir vücut
Nasıl yani, sıkılaşmak için nasıl çalışmalıyım ?senin vücut iyi aslında sadece şekillenmen lazım. Biraz sıkılaşmak için çalışırsan hedefine ulaşırsın.