Pısırıkkatil
Üye
bu vücuda ilaç deniyorsa ben bu sporu bırakıyorum.
6 7 ay süren yoğun set dönemleri oluyor.Adamlar günde 15 16 saat setteler,bu kadar yoğun dönemde bencede spora pek vakit ayıramazlar.Bu yüzden ilaç kullandıklarını düşünüyorum bende.bu vücuda ilaç deniyorsa ben bu sporu bırakıyorum.
ben tom doğal demiyorum.bu fizik doğal çok rahat yapılır diyorum.zaten çoğu ünlü kişi doping alır ister genç kalmak için hgh alsın ister kas yapmak için rol icabı steroid vursun.6 7 ay süren yoğun set dönemleri oluyor.Adamlar günde 15 16 saat setteler,bu kadar yoğun dönemde bencede spora pek vakit ayıramazlar.Bu yüzden ilaç kullandıklarını düşünüyorum bende.
Peki ne kadar sürede öyle olurumben tom doğal demiyorum.bu fizik doğal çok rahat yapılır diyorum.zaten çoğu ünlü kişi doping alır ister genç kalmak için hgh alsın ister kas yapmak için rol icabı steroid vursun.
Bunlar çok sık sorulan ama cevabı olmayan sorular.Genetik-beslenme-uyku-antrenman sistemi vs. vs. Sonsuz değişkene bağlı.Yapabildiğinizin en iyisini yapıp sonuç beklemeniz gerek.Burada şu kadar sürede olursun böyle yaparsan olursun gibi sözlere itibar etmemek lazım.Peki ne kadar sürede öyle olurum
Ben nerden bileyim.Peki ne kadar sürede öyle olurum
Evet zaten 2 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum[DOUBLEPOST=1543624505][/DOUBLEPOST]
niye sert tepki veriyorsun düzgünce bir soru sordukBen nerden bileyim.
yok ne serti.niye sert tepki veriyorsun düzgünce bir soru sorduk
Tom hardy gşbş trapez nasıl yapılır ? Barbel shurg ve revese shurg yapıyorum. Trapezlerim iyi ama çok daha büyük olmasını istiyorum. Nasıl yapabiliriz ?
hocam özellikle aktörler sanat için veya kariyer için çok çabuk vazgeçiyor sağlığından. bunu çok örneği var amir khan mesela veya stallone. bu admaların film koşulturması içinde o formlara ulaşmaları ve bunları genelde kısa sürede yapmaları steroidlere ipucu bence. christian bale mesela adam bir deri bir kemik makinistte sonra bir bakıyoruz adam kas yığını olmuş batman' deHocam zengin adamın canı kıymetli, yer etin en iyisini yapar antremanını istediği saatinde yapar vücudunu. Salonlarda bile bir sürü bu ayarda insanlar var. Bu işi çok büyütüyorsunuz gözünüzde.
hocam özellikle aktörler sanat için veya kariyer için çok çabuk vazgeçiyor sağlığından. bunu çok örneği var amir khan mesela veya stallone. bu admaların film koşulturması içinde o formlara ulaşmaları ve bunları genelde kısa sürede yapmaları steroidlere ipucu bence. christian bale mesela adam bir deri bir kemik makinistte sonra bir bakıyoruz adam kas yığını olmuş batman' de
Ben will smithin kendi ozel tirinda gym gctigini ve vakit buldukca idman yaptigini biliyorum.ama abi hepsinde de kas hafizasi bir yere kadar.bende konuya salça olayım en iyisikaçırılan bir nokta var bu aktörlerin hepsi düzenli spor yapan ve kas kütlesi olan adamlar. yani bizim kas hafızası dediğimiz şey adamda mevcut. bu yapıya gelmekte 3-4 sene aktif ve düzenli vg ile anca olur. tabi bir arkadaş belirtmiş adamlarda zaten kütle ve kas hafızası var diyelim ki define bir rol geldi hem özel bir kür ve antrenman programıyla 6 ayda makine gibi oluyorlar. ama hepsi zaten aktif süreçte spor yapıyor kimse oturduğu yerden sadece 6 ayda kas yapamaz. aynı şey benim içinde geçerli bu sene 4-5 aydır ciddi diyet yapmıyorum 80 kilo civarı yağlandım ama spora düzenli gidiyorum 3 aylık sıkı bir diyet ve kürle makine gibi tekrar olurum...sanırım mart gibi başlar hazirana kadar yetişirim. belli bir eşiği geçince bu tip geri dönüşler artık normal geliyor insana....