Tom "Quadzilla" Platz

sarc4stic

Özel Üye
Tom_Platz_017.jpg

tom_platz.jpg

platzlegs2.jpg

platzhams.jpg

platz8.jpg

platz6.jpg

platz3.jpg

Sanki bacak çalışmış biraz :D

2. resimde bacaklar ve yuz garip cıkmıs ama dier resimlerde super :)

Bacaklariyla ünlüydü. Lee priest nasil kollarda oyleyse buda bacaklarda cok kilolar kaldirirdi Squat´de " Shut up and Squat" :D

bacaklarda en iyisi Tom Platztı zaten .... adam oturarak squat yapıyordu ...
hatta duyduğuma göre ... bu kadar çok squattan ... gözlerin etrafındaki damarları çatlatmış ... zorlanmaktan

ben Böle bir bacak yapısı hiç bir vücudcuda görmedim valla nedir böle bu yaa fil bacagı gibi :D

ZedYago dedi:
bacaklarda en iyisi Tom Platztı zaten .... adam oturarak squat yapıyordu ...
hatta duyduğuma göre ... bu kadar çok squattan ... gözlerin etrafındaki damarları çatlatmış ... zorlanmaktan

dogrumu bu :shock:

efsaneydi gerçekten

sanırım ilk growthculardan ama bence karizması ve durşuyla efsneydi ama diğer bırakanlarda olduğu gibi bicepsi koptuktan sonra ve ilacı bıraktıktan sonraki hali çok içler acısıydı 65 kilo falandı sanırım....

Bende duydum, Platz'ın son bir kaç senedir ufacık olduğunu, ancak buradan bu adamın bir ilaç mucizesi olduğu düşünülmesin, Arnold'a göre, Tom Platz, Casey Viator ile birlikte saf mezamorf örneğidir, yani spora en yetenekli insan tipi.
Elbette tonla ilaç aldı, ancak son zaman ki hali eminim sağlık sorunlarından dolayıdır, yoksa bu adam 19 yaşında yarışmalar kazanan bir şampiyondu, sadece ilaçlar sayesinde efsane olmadı.
Bazen (bu sözüm sana değil flexarnold) bazı arkadaşlar, ilaçlar sayesinde sıradan adamların pro olduğunu düşünüyor, ki asla yok böyle birşey.
Yetenek olmadan ilaç asla kişi pro olamaz, bunu belirtmek istedim.

Son halının resmı olan var mı , mr quadrıceps ın ne kadar kuculurse kuculsun bacaklarının hala kalın oldugunu dusunuyorum,
genetık bır durum bu bence.

Bugun salonda bacak antrenmani oncesinde salonda gorevli arkadasla Tom Platz'in o unlu 238 kg ile 23 rep squat videosunu izledik, cidden cok gaz adam bu ya. Phil Heath/Jay Cutler bu adamin bacak antrenmaninin yarisinda bayilirlardi herhalde!

tom-platz.jpg

[YOUTUBE]s6H-xs0fPyM[/YOUTUBE]

Back
Yukarı