KemiK
Üye
Selamlar.
Evet son günlerde başlıkta bahsettiğim yöntemi uyguluyorum.
Malum bimdeki ton balığının 2x160'lığı 3.95 tl falan.Light'ı olmadığı ve fiyatı da diğer ton balıklarına göre çok uygun olduğu için bunu deneyeyim dedim.
Sucuk da aynı şekilde çok yağlı olduğu için kapalı pilastik limon sıkacağının içine koyup kaynar suyu döküp bekletip süzüyorum.Olmadı bir kaç kez tekrar ederek.
Merak ettiğim bu yöntemde beslenme açısından biz sakınca var mıdır?
Çünkü özellikle ton balığı daha önce tükettiğim light ton balıklarına çok benzer bir hal alıyor.
Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Eğer sakıncası yoksa başka arkadaşlar da bu yöntemi kullanabilirler.Eğer sakıncası varsa da ben bu yöntemi bırakırım
Evet son günlerde başlıkta bahsettiğim yöntemi uyguluyorum.
Malum bimdeki ton balığının 2x160'lığı 3.95 tl falan.Light'ı olmadığı ve fiyatı da diğer ton balıklarına göre çok uygun olduğu için bunu deneyeyim dedim.
Sucuk da aynı şekilde çok yağlı olduğu için kapalı pilastik limon sıkacağının içine koyup kaynar suyu döküp bekletip süzüyorum.Olmadı bir kaç kez tekrar ederek.
Merak ettiğim bu yöntemde beslenme açısından biz sakınca var mıdır?
Çünkü özellikle ton balığı daha önce tükettiğim light ton balıklarına çok benzer bir hal alıyor.
Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Eğer sakıncası yoksa başka arkadaşlar da bu yöntemi kullanabilirler.Eğer sakıncası varsa da ben bu yöntemi bırakırım
