Tony Horton 51 Yaşında (fitness)

sohbetseli

Özel Üye
Geçenlerde 1 arkadaş fitness sporcularının resimleri niye yok demişti. Var ama biraz daha olsun :)

1958 doğumlu, 51 yaşında. Küçükken abur cuburla beslenirdi. Spora başlayınca vücuduyla birlikte hayatı da olumlu yönde değişti. Arnold Schwarzenegger ve Lou Ferrigno'nun çalıştığı salona gidip onları izler ve sorular sorardı. VG konusunda bulduğu her şeyi okurdu. Çok önemli sporculardan ilk eğitimlerini almaya başladı. Vücut geliştirmedeki bulk görünüm ve irilikten hoşlanmadı. Sürekli definasyonu seçti. Fitnesstaki çeşitliliği ve hareketi sevdi ve bu dala yöneldi. Uzun yıllar kişisel antrenörlük yaptı. Espirileriyle, gülen yüzüyle antrenmanları eğlenceli hale getirmesinin de yardımıyla kendisi de tanınıp sevilince çok ünlü isimleri, oyuncuları özel olarak çalıştırmaya başladı. Fitness kampları, konferanslar vs... Power90, P90X gibi fitness, kardiyo, ileri derecede esneklik, kick-box, yoga gibi çeşitli çalışmalarla oluşturduğu ev antrenmanı dvdleriyle sadece 2 dambıl kullanarak 90 günde yaşlı-genç binlerce kişinin hayatını değiştirerek kariyerinde en üst noktaya ulaştı. Her ay ileri seviyede yeni 1 antrenman çıkarmaya ve antrenörlüğe devam ediyor. Sitede çoğunu paylaştım :) Boyu 180 kilosu da en son 83'tü. 51 yaşında ama yüzüne yakından bakmadığınız sürece 25 yaşında gösteriyor :badgrin:
(Genelde sağda solda çekilen resimleri var. Daha iyilerini buldukça başlığa ekleriz.)

Bu ilk resim en son hali.
589011810.jpg

58901143876122474499436.jpg

p90xplus61.png

29089410726257478648757.jpg

52521.jpg

adszzz.jpg

6450104536672247.jpg

dadcomminghomefromseren.jpg

mstonyhorton.jpg

n6923791.jpg

n1095530301617649.jpg

rtony2.jpg

pstony03.jpg

power90tonyhortonsig.jpg

tonyhorton.jpg

index12.jpg

51 yaşında olduğunu belirtmeseydin bu adamı en fazla 35 yaşında sanırdım gerçekten spor yapmak insanın vücuduna olduğu kadar yüzünede yansıyor :)

böyle insanları gördükçe iyikide bu sporun içindeyim diyorum bizim salonda da bir abimiz var abi diyebiliyorum kendisine çünkü benden bir kaç yaş büyük gösteriyor:=)

20 yıldır bu işin içindeymiş ve amatör olarak bu sporu yapan bir mimar 48 yaşında ve bir çok gence taş çıkartacak bir fiziğe sahip gerçekten spor insanlara çok ama çok şey kazandırıyor..

ve söylede bir şey var o yaşlar da hala spor yapan insanlarda gözlemlediğim şey hepsi daha bir pozitif bir o kadar da güler yüzlü oluyorlar resimdeki abimizde olduğu gibi,gerçekten saygı duyuyorum bu insanlara...

Allah nasip ederse sağlığım elverdiği sürece bende sporu bırakmayacağım ve o yaşa geldiğimde bende aynı şekilde anılmak istiyorum...

Son düzenleme:
Dediğinizi ben de farkettim hep pozitif huzurlu şakacı melek gibi oluyorlar :) Diğerlerinde tam tersini görüyoruz. Bende izlerken 30 yaşında falan sanıp izliyordum. Sadece görüntü de değil adam yerinde duramıyor, performans da hala 30lu yaşlarda. Herkes bitiyor, Tony makine gibi barfiks çekmeye devam ediyor. Uçarak şınav çekiyor hem kolları hem bacakları zıplatarak. Sonuncularda 50 yaşındaki omuzlarla tanış deyip duruyodu. Nasıl 50??????? dedim bende :):) Facebook hayran sayfasında okudum 1958'de doğduğunu. Babama da izlettim 50 yaşında bak nerdeyse yaşıtın diye yok canım bu mu 50 demişti :))))))

(Son resimde uzakta görünen amca çok daha yaşlı yakından görmüştüm saç sakal bembeyaz)

Son düzenleme:
Dediğinizi ben de farkettim hep pozitif huzurlu şakacı melek gibi oluyorlar :) Diğerlerinde tam tersini görüyoruz. Bende izlerken 30 yaşında falan sanıp izliyordum. Sadece görüntü de değil adam yerinde duramıyor, performans da hala 30lu yaşlarda. Herkes bitiyor, Tony makine gibi barfiks çekmeye devam ediyor. Uçarak şınav çekiyor hem kolları hem bacakları zıplatarak. Sonuncularda 50 yaşındaki omuzlarla tanış deyip duruyodu. Nasıl 50??????? dedim bende :):) Facebook hayran sayfasında okudum 1958'de doğduğunu. Babama da izlettim 50 yaşında bak nerdeyse yaşıtın diye yok canım bu mu 50 demişti :))))))

(Son resimde uzakta görünen amca çok daha yaşlı yakından görmüştüm saç sakal bembeyaz)

kesinlikle katılıyorum adam bomba gibi yerinde duramıyor:D ve çok konuşkan.

bu spor hücreleri yeniliyor diye duymustum dogru oldugunu bu resimdede anlamıs oldum... umarım 50 li yaslarda benimde böyle bi vücudum olur.

Gercekten ımrenılecek bır sporcu..Bu sporun tamamen ısmı gıbı vucut odaklı oldugunun gostergesı ama komple vucut..Beynı fılanda etkılıyor demek ıstedıgım..Endorfın salgılanıyor spor yaparken, sonuc herkes mutlu..Ve herseyden onemlısı kendını sevme, ozguven..Bu sporu sevıyorum..:)

Gercekten ımrenılecek bır sporcu..Bu sporun tamamen ısmı gıbı vucut odaklı oldugunun gostergesı ama komple vucut..Beynı fılanda etkılıyor demek ıstedıgım..Endorfın salgılanıyor spor yaparken, sonuc herkes mutlu..Ve herseyden onemlısı kendını sevme, ozguven..Bu sporu sevıyorum..:)

Bence de, spor yapan insan daha sosyal daha kendine güvenen birey oluyor bunun bir çok kes gördüm. En basitinden ben spora başladıktan sonra hayata bakışım bile değişti. Bu spor benim hayattaki motivasyonum herkesin bi motivasyonu vardır kimi para görürü motive olur, kimi güçü görür motive olur bende spor yapınca motive oluyorum :D Mutlu insan sağlıklı insandır ;) Ama bir noktayada dikkat çekmek isterim bu adamın steroid falan kullanacak biri olmadığını düşünüyorum ve cardio beslenme konusunda da oldukça biliçli biri. Bununla bir sonuç çıkarırsak spor sağlık için yapıldığında gerçektende insana inanılmaz şeyler kazandırıyor.thums:

beyler insanı genç tutan fitness vücutgeliştirme değil
günde onlarca yumurta yiyerek, kalori alarak nasıl genç kalmayı bekleyebilirsiniz
frank zane nin 40lı yaşlardaki fotolarına bakarsanız ne dediğimi anlarsınız

fz83.jpg

fz84.jpg

zf3.jpg

zf2.jpg

Sanırım orda exo steroide baglamaya çalışmış ben öyle anladım ama hiç katılmıyorum..İnsanı sağlıklı yapan spor, vücudun dengesini bozup sağlığını bozan steroid'dir...

Zaten ilaçlarla vs böyle genç kalmak mümkün olsaydı şuan en azından dünyadaki elit tabaka herzaman 25-30lu yaşlarında gözükürdü emin olabilirsin..Servetlerini buna harcarlardı..

''
günde onlarca yumurta yiyerek, kalori alarak nasıl genç kalmayı bekleyebilirsiniz
frank zane nin 40lı yaşlardaki fotolarına bakarsanız ne dediğimi anlarsınız''

Sizce Tony Horton bu vücuda prasa,brokoli yiyerek mi sahip oldu ?

Fitness çalışmalarını da bu tarz vücutları da bu kadar hafife almamak lazım bu vücuda sahip olabilmek içinde emin olun bu sporcu da bizler kadar yumurta ,tavuk eti,balık vs yemiştir.Bizler diyorum ama yanlış anlaşılma olmasın burda küçümsediğimden değil idealimdeki vucut tipi kesinlikle.

Son düzenleme:
''

Sizce Tony Horton bu vücuda prasa,brokoli yiyerek mi sahip oldu ?

Fitness çalışmalarını da bu tarz vücutları da bu kadar hafife almamak lazım bu vücuda sahip olabilmek içinde emin olun bu sporcu da bizler kadar yumurta ,tavuk eti,balık vs yemiştir.Bizler diyorum ama yanlış anlaşılma olmasın burda küçümsediğimden değil idealimdeki vucut tipi kesinlikle.

Kendisi zaten brokoli prasa yiyerek p90 çalışmalarının yapılmasını önermiyor ki. Belli bir besin programı var. Bunun içinde whey çeşitleride mevcut.

Bende bizler gibi beslendiğini,tıpkı bizim gibi whey,yumurta,tavuk tükettiğini yazdım zaten prasa,brokoli tüketerek p90x çalışmalarının yapılmasını önerdiğini idda etmedim .

Yazımıda exo'nun;''günde onlarca yumurta yiyerek, kalori alarak nasıl genç kalmayı bekleyebilirsiniz

Cümlesine karşı yazdım.

ben hala lafımın arkasındayım olayı streoidede bağlamadım
40 yaşında hala 20nizdeymiş gibi günde 20yumurta yerseniz
kg başına 2-2.5 gr protein alırsanız prof gibi antraman yaparsanız buna
vücut dayanmaz

ben hala lafımın arkasındayım olayı streoidede bağlamadım
40 yaşında hala 20nizdeymiş gibi günde 20yumurta yerseniz
kg başına 2-2.5 gr protein alırsanız prof gibi antraman yaparsanız buna
vücut dayanmaz

Tamamda Coleman'ın yarıstıgı son senelerinde nasıl besleniyordu ve kaç yasındaydı sanıyorsun onu anlamadım.. 20sınde 30unda degıldı.. 1964lü Coleman.. Dolayısıyla Mr Olimpia olurken 40larındaymıs demektir..

Ayrıca lafının arkasındasında neye bagladın yanı nasıl genc kalıyorlar o zaman?..

Back
Yukarı