Toz Ve Haplar

minti

Üye
merhaba arkadaslar ben birsey sormak istiyorum 1 yıldır badi yapıyorum ve ilac tek tük kullandım yani arkadaslardan amino felan neyse soruma geleyim
ben simdi internetten alıyorumda

amino 2000 whey protein tozu( kakao) bide keratin hap toz olan degil bu 3 ünü almam mantıklımı sizcE? kesin alacam yok alma felan demeyin lütfende nasıl bu 3 ünden memlun kalırmıyım

Sorunun yanıtı tabıkı..

Whey, amıno ve creatın en temel supplement'lardır..

Fakat kullanım sekıllerını vs forumda arastırmanı tavsıye ederım..

Genel olarak beslenme ve ıdman bolumlerınıde gezebılır, tecrubene yenı bılgıler katabılırsın.. ;)

hocam tesekkür ederim bu 3 ünü aldım zaten kullanım acısınıdan bilgi verirmisiniz ac karın tok karın ws ? bide calısma sekillerini biliyorum sadece kullanımı anlatsanız yeter mesela keratin ( hap) olan tok karınla günde 3 kere devamını sizden bekliyorummm

ceratin yüklemesini yaptıktan sonra her gün 5 gr.tok karna tavsiye ederim.iç bulantısı yapabilir.-gerçi creatinin hangi çeşidi onu bilmiyorum ama monohidrat iç bulantısı yapabilir-
whey i günlük protein ihtiyacına göre -doğal besinlerden aldığın protein mikatarınıda hesaba katarak alırsın.antreman sonrası sabah kalkınca mutlaka al derim.whey varken amino ne kadar gerekli o tartışılır ama aldıysan antreman sonrası al derim.

Back
Yukarı