Pulbiber072
Üye
Ticari Kaygı Varmış Biz Sana Ürün Satmıyoruz Ki Konuyu Neden Açtığını Hâla Anlamış Değilim Kullanmıcaksan Kullanma Bize Neden Söylüyorsun Bunu?
Ben kullanmıyorum ve kullanmayacagım ama kullanan ve kullanmayan arasında bariz kas kutlesı farkı var kendımızı kandırmayalım...(Ne kdar dogal olrak ıyı beslensekte) Neden kullanmadıgımı yazdım yan etkisi olacagından korkuyorum belkı gercek dısıdır hıc bir yan etkısı yoktur ama ınsanların yurt dısından getirilen bu urunlerı sankı fabrıkalarında gıtmıs ınceleme yapmısgıbı savunmaları ortada buyuk bir ticari kaygı oldugunun gostergesıdır dıye dusunuyorum. Artık sureklı toz kullanıyormusun sorusunada kullanamsamda kullanıyorum hocam dıye cevap vericegim...
cunku onlarda burada oldugu gıbı 2 saat yararlı oldugunu anlatıyor .
aman kullan ya nolursun .. arkadaşım senin sorununmu var kim kullan diyo sana burda çıkmışsın bırakın kullanmıycam diyorsun?? Neyin kafası bu?
Kullananla kullanmayan arasında fark var diyorsunda alakası yok günlük alması gereken proteini alabiliyorsa kişi kullanmasına gerek yok..
Günlük 500 gram tavuk göğsü 300 gram balık ve lor peyniri yiyerek protein ihtiyacını karşılayan bir sporcu, Yine günlük 4 ölçek toz 200 gram tavukla protein ihtiyacını gideren adamdan daha öndedir her zaman..
Saçmalıyosun iyice doping yaptın supplementleri..
Şuraya bi beslenmeni yazarmısın rica ediyorum![]()
jarhead@ Normal beslenıyorum sabah kahvaltımı ediyorum 4-5 yumurta yemiyorum ama herseyden yeterince yiyorum peynır zehyin yumurta içecek olarak süt yada portakal suyu içiyorum... degisiyor oglenlerı mutlaka pılay makarna salata yıyorum degısıyor aksamlarıda tavuk et mercımek nohut yada fasulye tarzı yıecekler yıyorum aralardada kendımı ac hıssedersem peynır ekmek yapar yerım ozel gunler cerezımı alır yerım cok canım ıstersede fazlak acırmamak sartıyla cıpsmı yer kolamıda ıcerım ....
Yani tamamen doğal besleniyorum yarışmacı değilim kendimi kasmıyorum neyin zarar verecegını vucuduma bılıyorum o yüzden cips ve kola gibi seylerı abartmıyorum ama yınede yer ıcerım kendımı kısıtlamam ılla yemıcem dıye....
Düzenli salona gidip egersızımı yapıyorum 1 yılda olmadı ama belkı 5 yıl sonra 3 aylık tozcu kardeslerıme yetısırım acelem yok ...
Pulbiber072@ Ben toz almıyım iyi beslenıyım dinleniyim toz alan arkadasda ıyı beslenıp iyi dinlensin aramızda fark olmayacaksa neden bu tozlara yuzlerce para oduyorsunuz ???
Arada kas kutlesı olarak fark oluyor demem niye rahatsız ediyorki ?
Arkadasım kendısı kullanıyor kesın fark oluyor dıyor onamı ınanıcam size mi ?
Karın kasları ıcın nasıl reklamlarda abuk sabuk aletlere para vermeyıp salonda calısıyorsan beslenmenede dıkkat edip bu vb urunlerı kullanmayabılırsın![]()
Karın kasları ıcın nasıl reklamlarda abuk sabuk aletlere para vermeyıp salonda calısıyorsan beslenmenede dıkkat edip bu vb urunlerı kullanmayabılırsın![]()
Benımde vaktım yok calısıyorum su bel bantlarından alayımda oturdugum yerde karın kaslarım calıssın demekle yemek yemege vaktim yok su tozlardan alayımda bugunku acıgımı kapatsın aynı sey gibi gelıyor bana.... DÜZENLİ BESLENME-UYKU-EGZERSİZ![]()
Ne kadar ıkna etmeye calısırsanız calısın sporu gosteris ıcın yanı bır donem kaslı gozukmek ıcın yapanlar toz kullanıyor ve bundan en cok bu ısın ticaretini yapanlar kazanıyor spora yenı yazılım ıkı uc kız tavlayayım bunyelerıne bırebir...
Sağlık ıcın yapan ınsan zaten bu vb nerden yapılmadıgı bellı olmayan besınlerı kullanması çelişki dogurur yaptıgı sporla ....
Ben ne saglık nede gosterıs ıcın yapıyorum vucudumu standart bir düzeye cekıp korumya calısıyıorum ve bunu yapmak ıcınde toz gibi ilave urunlere ihityacım yok tum omrumu bunlara bagımlı olarak geciremem ...
Neyse daha yazmıcam uyuyucam artık aman sende uyu bak ıyı dınlen toz kullanıp 3 saat uyku yeter dememıstır umarım hocan![]()