Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sıvı olanı kullandım 1 ay oldu hemen hemen hiç fayda görmedim 1 kapak ideal ölçü deniliyor ancak ben 4 kapak aldığım zaman anca etki gösterdi böyle bakığınız zaman pek ekonomik de değil
33 servis deniliyor 33/4 yaklaşık 8 yani 8 günde biter
Kilo almak isteyenler için nasıl vitargo ve diğerleri varsa yağ yakıcılar içinde oxy ve diğerleri var. Çok büyük umutlarla aldım kutuyuda açtım ama 90 kapsülün 90ıda duruyor kullanmak nasip olmadı. Salonun yıllık parasını nakit ödeyeceğim bu yüzden acil paraya ihtiyacım var önümüzdeki ay tekrar alacağım inşallah. Almak isteyen varsa uygun bi şekilde satabilirim dediğim gibi 90 kapsülün 90ıda duruyor sadece açtım nedir ne değildir göreyim diye. Oxyelite pro super thermo yazıyor en iyisi bu oxylerin içinden hemde yeni versiyon. 160 diyorum fiyat olarak ama cidden alacaksanız yardımcı olurum. 0553 475 44 40 wp, mesaj veya arayarak ulaşabilirsiniz forumu aktif olarak kullanamıyorum pek. Hydrox, animal cuts, thermo detonator vs. hepsini kullanmış bir abimin tavsiyesi üzerine bunu aldım en nirvana etkiyi bu göstermiş.