Trabzon' dan BB.' ciler yok mu :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 'Tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

'Tuna

Üye
Evet arkadaşlar ben Trabzon' da, Uzun sokak sonlarında, Tuana kafe yanı, stress kafe önü Lider Spor Vücut Geliştirme salonuna gidiyorum.
Başka Trabzon' dan arkadaş var mı ?

Evet arkadaşlar ben Trabzon' da, Uzun sokak sonlarında, Tuana kafe yanı, stress kafe önü Lider Spor Vücut Geliştirme salonuna gidiyorum.

kardeş bende trabzonda yaşıyorum ve bb burda pek yaygın bir spor dalı değil varsa yoksa kick boks :) bende bb ile uğraşıyorum sayılır ama salona gitme imkanım yok evde çalışıyorum

bende kalkınmada ki pınar spor salonundayım üniversitenin a kapısının yakınındaki

Son düzenleyen: Moderatör:
Trabzondaki en profesyonel bb iş bankasının yanındaki melisa spor salonunda yapılıyor. Hocası ve ortamıyla dört dörtlük bir salon. Fiyatı ise aylık 70 tl. Yeni son model aletler 1 ay önce geldi.

arkadaslar bende trabzon sogutlude oturuyorum ve kıck boksa yazılmak ıstıyorum.Meydan ve sogutlu cıvarlarında bildiginiz kurslar var mı acaba?

KAŞÜSTÜ BELEMİR SPOR KOMPLEX'in de body bulding & cardiya salonu mevcut yaklasık 1.5 yıldır devam ediyorum ortamı ve antrenörüyle 4/4 lük bir ortam kesinlikle tavsiye ederim antrenörü merak edenler için isim söylüyorum KERAMİ SÖZ. SAYGILAR thums:

Ben Cemal kamacıdayım.Aylık öğrenci 40 lira Hocalar gayet samimi adamlar. tek sorun bazen kalabalık olabiyor yane her zaman kayıt almayabilirler.

Selam beyler. Ben İlk Melissa da başladım 1 ay 30 lira. Sonra Cemal Kamacıya gitti 20 lira sonra ücret ödemedim. Şimdi de eve malzeme aldık evde beleşe çalışıyom :) Tabi o fiyatlar 2 senelik falan belkide 3. Bakalım napacaz evde nasıl olacak.

trabzonlu değilim ama
"bize her yer trabzonnnnnn"

üniversitede olması lazım ama emin değilim
boks daha yaygın trabzonda

Back
Yukarı