Training Şortu

Merhaba fitness training şort ve atletini en ucuz nerde bulabilirm adidas,nike,reebook çok pahalı geliyor yardımcı olursanız sevinirim iyi aksamlar.

Bütçen tam olarak ne kadar ? Misal Nike'ın fabrika mağazalarına gidebiliyorsan geçen running şortunu 30 liraya aldım. T-shirtlerde de S-M beden olanları uyguna bulabiliyorsun. Onlarda 40-50 tl civarı oluyor bir önce ki sezona ait olanlar. L beden giyiyorsan beden bulmakta zorlanabiliyorsun. Yani kalmıyor o ürünün bedenleri.

bende almayı düşünüyorum ama aşırı pahalı birkaç internet sitesinde gold's gym atleti 70 küsür tl ben bir atlete o parayı verdikten sonra bench pressi o yapsın ben değil :)

Bütçen tam olarak ne kadar ? Misal Nike'ın fabrika mağazalarına gidebiliyorsan geçen running şortunu 30 liraya aldım. T-shirtlerde de S-M beden olanları uyguna bulabiliyorsun. Onlarda 40-50 tl civarı oluyor bir önce ki sezona ait olanlar. L beden giyiyorsan beden bulmakta zorlanabiliyorsun. Yani kalmıyor o ürünün bedenleri.
hocam nerde nike ın mağazası acaba bende almak istiyorum o şortlardan da :)

hocam nerde nike ın mağazası acaba bende almak istiyorum o şortlardan da :)

İstanbul için konuşmak gerekiyorsa benim gittiğim yer Sinpaş Outlet, Oliviumda varda hala mevcut mu bilmiyorum. Bir arkadaş da Pelikan AVM'de olduğunu söylemişti. Arada işim düştüğü zaman kesinlikle uğruyorum. Misal Pazartesi günü bir şort, bir nike futbol t-shirtü ve arkadaşa pro combat t-shirtü 98 TL'e aldım. 3 Al 2 öde kampanyası vardı. Şuan mevcut mu bilmiyorum. Şortta 44 TL'e denk gelmişti.

İstanbul için konuşmak gerekiyorsa benim gittiğim yer Sinpaş Outlet, Oliviumda varda hala mevcut mu bilmiyorum. Bir arkadaş da Pelikan AVM'de olduğunu söylemişti. Arada işim düştüğü zaman kesinlikle uğruyorum. Misal Pazartesi günü bir şort, bir nike futbol t-shirtü ve arkadaşa pro combat t-shirtü 98 TL'e aldım. 3 Al 2 öde kampanyası vardı. Şuan mevcut mu bilmiyorum. Şortta 44 TL'e denk gelmişti.
hocam nerede sinpaş outlet tam olarak combat t tshirtte uygun gözüküyor sırf o tshirt 120 lira falan normalde

Sinpaş yazmışım Deposite gerçi Sinapaşa ait. Osb, Atatürk Bulv., İkitelli/İstanbul - Avrupa açık adresi burası. Ben yine de kısa tarif edeyim. İstanbul Avrupa yakasında Basın Expressi biliyorsan. E5'ten Basın exprese bağlan. Ve dümdüz git. Edirne - Ankara için Tem ayrımı verecek oralara sapma yine düz git. Zaten Edirne sapağını geçince de karşı şeritte binayı göreceksin. Yine hiç bir yere sapmadan üst viyadük gibi bir şey var orayı geçiyorsun ileri ki ışıklardan karşı şerite geçiyorsun. Daha da kolay anlatımı Mall Of İstanbul'u biliyor musun bilmem ama onun çaprazında kalıyor.

hocam o taraflar uzak olduğundan metrobüs kullanıyorum o şekilde tarif edersen daha iyi olur ,sinpaş diyemi geçio şimdi burası ne tam olarak
Sinpaş yazmışım Deposite gerçi Sinapaşa ait. Osb, Atatürk Bulv., İkitelli/İstanbul - Avrupa açık adresi burası. Ben yine de kısa tarif edeyim. İstanbul Avrupa yakasında Basın Expressi biliyorsan. E5'ten Basın exprese bağlan. Ve dümdüz git. Edirne - Ankara için Tem ayrımı verecek oralara sapma yine düz git. Zaten Edirne sapağını geçince de karşı şeritte binayı göreceksin. Yine hiç bir yere sapmadan üst viyadük gibi bir şey var orayı geçiyorsun ileri ki ışıklardan karşı şerite geçiyorsun. Daha da kolay anlatımı Mall Of İstanbul'u biliyor musun bilmem ama onun çaprazında kalıyor.

Dekatlon diyorum her türlü ucuz hemde kaliteli spor giym araç gereç için.
Katılıyorum , decathlon'da Kalenji diye bir marka var. Kendim birkaç şeyini almıştım uygun fiyatlı alabilirsin. Kalite olarak da fena değil. Bir de şunu diyeceğim , outlet vs varsa yaşadığın yerlerde adidas - nike gibi mağazalarda özellikle küçük ve büyük ürünlerden bulabilirsin sezon sonu falan. Tek beden kalıp bir reyona taşıyorlar. Geçen yıl almıştım hala kullanıyorum fiyatı da uygundu. Bunun dışında internette de bazen ciddi anlamda uygun fiyatlara bulunabiliyor 30 liraya falan nike şortlar oluyor.[DOUBLEPOST=1434021464][/DOUBLEPOST]
Dekatlon diyorum her türlü ucuz hemde kaliteli spor giym araç gereç için.
Katılıyorum , decathlon'da Kalenji diye bir marka var. Kendim birkaç şeyini almıştım uygun fiyatlı alabilirsin. Kalite olarak da fena değil. Bir de şunu diyeceğim , outlet vs varsa yaşadığın yerlerde adidas - nike gibi mağazalarda özellikle küçük ve büyük ürünlerden bulabilirsin sezon sonu falan. Tek beden kalıp bir reyona taşıyorlar. Geçen yıl almıştım hala kullanıyorum fiyatı da uygundu. Bunun dışında internette de bazen ciddi anlamda uygun fiyatlara bulunabiliyor 30 liraya falan nike şortlar oluyor.

Kardeşim sportive'in sitesinden sportive shortlar alabilirsin yine aynı şekilde Nikein shortları da ucuz orada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı