• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Transformation (Before-After) Serhat Yildiz

Baran fotoğraflar bu arkadaş tarafından değil, o adresi verdiğin site tarafından çalınmış ve kullanılmakta. Dolayısıyla arkadaşın buna müdahale edip hakkını araması gerekir diye düşünüyorum.

Fakat bu arkadaşımız da milleti aptal yerine koyup kür ne demek diye sorunca aldığı tepkilerden sanırım foruma girmiyor artık ;)

Fotoğrafların kendisine ait olduğunu nereden biliyoruz? Siteden araklamış olması bana daha mantıklı geliyor :) Foruma da o yüzden girmiyordur.

Konuyu açan aptal yerine koymamış çünkü anlamadı gerçekten, kendisi düştü kazdığı çukura, 3-5 öğrendiği terimlerle personel trainer gibi hayali diplomalara sahip oldu, internetten aşırdığı hayali bir karakteri, çok önemli şahısmış gibi lanse etti, sonra anlamadığı cümleyi sarfetti ( ilaç mı one :D ), sonra baltayı taşa vurduğunu gördü artık siteye giremez, tamamen ifşa olunca bunu kendisine yediremedi..artık sayfaya dönecek yüzü kalmadı...

Bu vücut bende olsa,herneyle yapmis olursam oliyim ister sogan ekmekle ister igneyle ister aspirinle,vermis oldugum 4-5 yillik emege karsilik bu yazilanlara kendimi aslanlar gibi savunurdum,hatta ve hatta görüsüp bulusma teklif ederdim,o yüzden bu resimler fake arkadaslar.Ha bide sanki bu resimleri bu banyoyu daha önce bicok kiside gördüm gibi yaaa eminim yanilmiyorum.Herkez ayni banyodami cekiyor bu resimleri anlamadimki:)

Back
Yukarı