Triceps için Bench Press Yeterli mi

dip , triceps pushdown gibi haraketleride eklemen gerek sadece fayda sağlamaz milletin kaç yıldır bunları yapmasına rağmen fazla büyük değil tricepsi sadece onu yaparak zor

CLOSE GRİP BENCH PRES UÇURUR TRİCEPSLERİ. DİĞER HAREKETLER HACİMDEN ÇOK ŞEKİL VERMEK İÇİN. ÖZELLİKLE KABLODAKİ HAREKETLER

Close Grip Bench Press
Triceps icin en iyi hacim hareketlerinden birisidir
Bench Yerine Close Grip Bench yaparak antrenmanına başlayabilirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Triceps izolasyonu cok az yaparim ancak gym de calisan çoğu kişiden pushdown olsun extension olsun daha fazla ve daha rahat kaldirabilirim. Sadece bench tricepslere bence yeter arasira bir izolasyon eklenebilir ama olmazsa olmaz değil bence

Cok genis tutuş benchle bile tricepsler gayet iyi çalışır kuvvetlenir ancak ara sıra close grip de iyi olur. Bir de su var ki triceps in long head ı presslerde çok fazla çalışmaz onun icin izolasyon konulmasi en mantiklisi bence. Overhead extension french press oluyor bunlar

Merhaba,

Close grip bench press yaparken hareket Tricepslerimden ziyade ön omzuma vuruyor. Açıları, tutuşu, ağırlığı indirdiğim yeri değiştirdim ama ben bu haraketi sanırım yapamıyorum. Bu harekete alternatif varmı? Bu haraketin püf noktası nedir?

Yardımcı olabilecek arkadaşlarıma teşekkür ederim

Bench pressin genel olarak püf noktası, scapulayı (sırt bölgesi) sıkarak omuzları sabitlerken, göğsü bir tık öne çıkarmak oluyor. Hem omuz sağlığı hemde hareketin istenen bölgeye vurması için bu lazım.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı