Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
triceps için skull crusher çalışırken dirseği korumak
Benim kolumda sinir sıkışması var o yüzden bu hareketi yapamıyorum.
Bu sebepten dolayı bu hareketi programımdan çıkardım.Bahsettiğiniz zorlanmanın önüne geçmenin bi yolu varsa bile ben bilmiyorum açıkcası.Ama eğer hareketi yaparken aşırı ağrı veya acı hissediyorsanız bu hareket yerine alternarnatif hareketleri deniyebilirsiniz.
Sonuçta sizin vücüdunuz onu herkesten iyi tanırsınız.Sakatlanma derecesinde bir zorlanma hissediyorsanız programınızda bu harekete yer vermemenizi tavsiye ederim.
Konunun uzmanı olan arkadaşlar bu harekete alternatif bir hareket önerirse çok daha iyi olur.saygılar.
ağrıdığı halde zorlamak ilerde dirsek ve bilek ağrılarına neden olabiliyor bir tanıdığımda bu problem vardı doktor bunu söylemiş neden olarak.ama seninki sadece bu harekette oluyo hareketi nizami yaptığından emin olmalısın hala da ağrırsa bunu es geç derim sonuçta sağlından önemli deil
bu harekette genelde yanlış yapılan şey ağır girmek için dirseklerin birbirinden oldukça açıkta durmasıdır..
daha hafif girin ve dirsekleri biribirine yaklaştırmaya çalışın..
tricepslerin daha iyi kasıldığını hissedersiniz..
öncesinde pushdown da iyi olur..
bende de bu alna press i yaparken sol dirseğimde inanılmaz bi acı hissi olabiliyor ara ara.hocama söyledimde kemikte olup olmadıgına baktı ağrının ve kas ağrısı dedi.bu yüzden çok zorlamadan yapmamda sakınca olmadıgını söyledi fakat genede istersen Z barı dar olarak yatar pozisyonda pess yapmamında bu hareket yrine kısmen geçeceğinden bahsetti.kendiside o şekilde yapıyor.ama dediğim gibi bende arada sırada oluyor.arkadaşlar push down yapılmasını önermiş fakat benim programımda 8 aydır skull krusher birincil triceps hareketi,böyle olmasıda bana görede daha iyi çünkü en zorlayıcı güç gerektiren bu olsa gerek.tabi genede düşük tekrarla bi kaç push down yapılabilir ısınma babında.