Triceps Sorunu

10 Aylık Vgciyim İyi Gelişme Gördüm Ama Kollarım Sönük Duruyo

MarkusRuhl.jpg

Kırmızı İle İşaretledigim Yeri Parçalamam Lazım Parçılayamıyom Program Öneriniz Varmı ...

yağ oranını düşürmekle birlikte rope push down,kıckback ve ters tutuş push down hareketleri istediğin bölge için ek fayda sağlayacaktır.

oncelikli derdin belini inceltmek olmasi gerekirken sen trisepsin definisyonuyla ilgili topic asmissin soldier..
daha 16 yasinda, 100cm bel saglikli bir durum deil.diyetisyene gitmeni oneririm..beslenme programina harfiyen uy spora da devam et.3-4 yila kiskanilcak bir vucuda sahip olursun..
basarilar

oncelikli derdin belini inceltmek olmasi gerekirken sen trisepsin definisyonuyla ilgili topic asmissin soldier..
daha 16 yasinda, 100cm bel saglikli bir durum deil.diyetisyene gitmeni oneririm..beslenme programina harfiyen uy spora da devam et.3-4 yila kiskanilcak bir vucuda sahip olursun..
basarilar

10 aylık sporcuyum bu spora ilk başladıgımda hacimmi yapsam definasyonmu yapsam arasında kararsız kaldım diyetisyene gittim dediki bu yaşta beslenmen lazım dedi bende bunu duyduktan sonra buldugum yemeği yeyip salona gidip çalışmaya başladım ....

Back
Yukarı