tricepslerimi çalıştırmak için internetten bazı videolar çekmiştim aynılarını yapmaya çalışıyorum kas istemediğim için az yapmaya çalışıyorum tam olarak kaç set yapacağım konusunda bir fikrim yok ama
3x16 yapıyorum
bir bayanın fit kolları olması için bu pogram azmıdır?
birde triceps hareketleri yaptığım halde bicepslerim kuvvetlendi ama tricepslerim çok az kuvvetlendi bana doğru bir şekilde kollarıımın şişmeden fit gözükmesi için en işe yarar triceps hareketlerini anlayabileceğim dilde kısaca yazabilirmisiniz
omuz yada göğüs fazla çalışmak istemiorum sadece kollarımın fit gözükmesi için bir program lütfen
birde dambıl ile karın kalça hareketleri varmı yine fit görünüm için bunu da sormak istedim
aklıma bir soru daha geldi
dambıl çalışmadan önce ısınma hareketleri yapmak gerekiyormu bu da hep aklıma takılır
3x16 yapıyorum
bir bayanın fit kolları olması için bu pogram azmıdır?
birde triceps hareketleri yaptığım halde bicepslerim kuvvetlendi ama tricepslerim çok az kuvvetlendi bana doğru bir şekilde kollarıımın şişmeden fit gözükmesi için en işe yarar triceps hareketlerini anlayabileceğim dilde kısaca yazabilirmisiniz
omuz yada göğüs fazla çalışmak istemiorum sadece kollarımın fit gözükmesi için bir program lütfen
birde dambıl ile karın kalça hareketleri varmı yine fit görünüm için bunu da sormak istedim
aklıma bir soru daha geldi