Tuluğ TOPA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ketuda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En son mesajı 2009da atmış Kendisi hala aramızda mı arkadaşlar. Ben hep türk sporcularına bakıp ya bizim en iyi adamlarımız yabancıların fitness modelleri gibi derdim. Ta ki tuluğ hocamızı görene kadar.

Gördüğüm en kütleli türk.Bence de devam etseniz mr.olympia derecesinde birisi olurdunuz. Sizi tebrik ederim. Burdaysanız bazı sorularımı yöneltmek isterim.

En son mesajı 2009da atmış Kendisi hala aramızda mı arkadaşlar. Ben hep türk sporcularına bakıp ya bizim en iyi adamlarımız yabancıların fitness modelleri gibi derdim. Ta ki tuluğ hocamızı görene kadar.

Gördüğüm en kütleli türk.Bence de devam etseniz mr.olympia derecesinde birisi olurdunuz. Sizi tebrik ederim. Burdaysanız bazı sorularımı yöneltmek isterim.

jimraynor sana katılıyorum Tuluğ abiyi tanıdımadan önce jay, coleman, mcgrath, kai vs hep araştırıp ilgilenirdim ama bi TÜRK abimiz heleki böylesine kütleli ve estetikse ben ona ilgi duyarım onunla ilgili araştırma yaparım eğerki bi ürün alıcaksam ve ne bileyim yabancı bbcilere kazanç sağlıyacaksamda Ben Tuluğ abime destek olmak isterim herkesinde böyle düşündüğüne eminim..

SaYgILaR..

arkadaşlar görüşmek isterseniz facebook üzerinden olabilir ben 1 kaç defa soru sordum mesaj atarak çok mütevazi bir şekilde cevaplamıştı

Tuluğ Topa'nın bir resmini kesmiştim, gençliğimde...Yaş 18 idi...Arnold'un ktiabını almış, sular seller gibi okumuş pek çok noktanın (ders kitabı çalışır gibi) altını çizip çalışmıştım...

Tuluğ Topa'nın röportajını bir gazetede/dergide gördüğümde şok olmuştum. demek Türkiye'de de böylesine güzel vücutlu insanlar var diye. Hemen resmini kesip Arnold'un kitabının içine atmıştım. Resim hala durur: Elleri belinde, göğüsleri ve bicepsleri şişirmiş halde...Gülerken... O zamanlar 2 idolüm vardı. Arnold ve Tuluğ...

Hey gidi hey 18 yıl geçmiş.

Sevgili Tuluğ Topa'ya sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum...Kendisini burda görmek çok hoş bir duygu oldu. Sanki yıllaaaar önce çok sevdiğiniz bir şarkıyı tekrar dinlemiş gibi...keyifle okudum, hatıralara götürdü beni...tüm topiği bir solukta okudum, fikrine ve kişiliğine tekrar hayran kaldım...selam eder, saygılar sunarım...

En yakınımdakı vg ci sabri bolatdır antrenörüm .

ona iri yarı derdım beraber cekılmış fotoğrafların gosterdı nerdeyse 3 katı .

Vücudu müthişmiş, kol hacmini gördüğümde bende şok olmuştum gerçekten. Ama synthol kullanılmış galiba belli oluyor biraz :)

kendısı benım cok cok gurur duydugum ve cok sevdıgım bır sporcudur kı kendısını pek cok konuda ornek alır tebrık ederım

uamrım bu sadce bır yanılgıdır kı olmasada bence yınede bısey dıyemz kımse o ole uygun grmustur ama kollarda synthol oldugu cok barız tabı bu kotu demıyorum . zatn sole bır duurm var en ıyı oldugu zamanlarda da var denırdı hep synthol ıcın ama var ıse bıle cok gzuel duruyordu :)

Beyler Tuluğ topa şu anda ne yapıyor? Ölçüleri kaç nasıl?? Katıldığı katılacağı yarışma var mı? Bilgi sahibi olan yazarsa sevinirim..

artık atrısma durumun yok zaten cok uzun yıllardır yarısma yok

kendısı yanlıs bılmıyorsam en son sampıyon bır sporcuyu hazrlıyordu yanı kısıel antrenor su an

olculerın artık bı onemı yoka ama facebook da bnm arkadas lıstemde kednı ve guncel fotoları var pazar kasası falan tasıyor ( kamyondan bsıey ındıyor ) oldukca ıyı bır vucudu var hala hala dolu ama tabı kolsu ole 95 ın ustudne de degıldır

52491186078984946048434.jpg

56091190412734946048434.jpg

64491060391984946048434.jpg

64491060440584946048434.jpg

94311370386084946048434.jpg

94311372698534946048434.jpg

35752405264223494604843.jpg

34458402530048494604843.jpg

Tuluğ hocam eskisi kadar kütleli olmasa da çok çok iyi.. Paylaşım için çok teşekkür ederim steev..

6.Resimde Tuluğ hocamın yanındaki fearfactor'e katılan İnönü hocam o vücudu ve kolundaki o dövmeyi nerde görsem tanırım...

özer özdemir kaliteli bir vucuda sahıp sporcuydu . ıtalyada yasadıgı dogru lakın sonra turkıyeye dondu .Ankara'da yasadı bır müddet sonra antalyaya gıttı. 11 agustos 2012 gunu vefat etmıstır sebebını bılmıyorum bende yeni ogrendım .epey arkadaslık yaptım ıyı bır kısıydı . Allahtan rahmet dılıyorum. yarısma resımlerı olan varsa paylaşırsa sevınırım bendeki resımlerı ılerde paylasıcam .tekrar rahmet dılıyorum

Back
Yukarı