Twinlab Amino Fuel 1000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    118
arkadaşlar likit olanında glutamin oranı ve diğer bcaa oranları iyi. özellikle glutamine oranı baktığıma göre tüm amino asitlerden fazla galiba. ne düşünüyosunuz. whey le beraber işe yarar mı? bi çeşit glutamine deposu
twinlab amino fuel liquid glutamin içermiyor !...

bir şey soracağım bu ürünü sadece antreman günlerinde kullanıyorsunuz değil mi yok off günlerdede kullanıyormusunuz ?
ve birde yukarda bir arkadaş sormuş birisinde mass diğerinde lean muschle mi ne yazıyor farkları nedir acaba

off günlerinde sabah kalkınca veya bir öğün arasında alabilirsin tabi beslenmen güzelse kullanmana bile gerek kalmaz..mass-lean olayı biraz fanteziye kaçıyor bence o kadar önemsenmemeli türkiyede mass var zaten lean yok diye biliyorum ve kullanan herkeste çok memnun o kadar takma kafana bunu..

2000 liğini kullanıyorum ilk gün pek bişe hissetmedim ammma

2. gün fişşek gibi patlama yaptı .

Tavsiyemdir . Kolay Gelsin

Bu ürünü daha yeni bitirdim hiç tavsiye etmem hiçbir etkisi olmadı ama amino asit kullanacak arkadaslar olursa twinlabin liqidini kullansın mukemmel bir ürün .

merhabalar ilk kez amino asit kullanacağım.. protein tozuyla kullanılırmı yada tek kullanılmalımı yoksa proteinle takviyelimi kullanılmalı..
bu ürünü alıcaktım ama likit formu daha iyimiş anladığım kadarıyla aydınlatırsanız sevinirim ...teşekkürler

Back
Yukarı