As a quick acting easily digested amino acid,take three (3) table spoons daily.yazıyor üstünde
off günlerde almıyorum haftada 4 kez antrenman yüzde 25 den fazla dolu şişem 1 aylık kullanımda.
Ben de gördüm şimdi. Bu kullanım kişiden kişiye göre değişir ama. Sonuçta 90 kg olan bir kişi ile 70 kg olan bir kişinin kullanım ölçüsü aynı olamaz.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:55 ----------
Burda bir sorun var gibi:
-Kullanım olarak 3 kaşık(45ml) antreman öncesi ve sonrası = 90 ml
-Haftada 4 kere kullanıyorum demişsiniz => 4x90 = 360 ml
-Şişe 948 ml olduğuna göre => 948/360 = 2,63 hafta eder.
Maksımum 3 hafta dayansın bu kullanımda. Siz 1 ay kullanmışsınız ve şişe hala dolu. Nasıl oldu bu ?![]()
arkadaşlar siz bu ürünü nasıl muhafaza ediyorsunuz? ben biraz araştırdım yabancı sitelerde.. buzdolabında saklamayın, bulunduğu yer direkt güneş almasın ve serin olsun yeterli denilmiş.. ben de önce buzdolabına koymuştum sonra çıkarttım mutfağın bir köşesine koydum..
yurt dışı derken nereden aldınız? netrition mu iherbi mi bb.com mu veya başka yer?Arkadaşlar bende türkiyeden ve yurtdışından twinlab likit aldım ve benimde ürünlerimde tuhaflık vardı kıyasladığımda türkiyeden (ismini vermıyorum sitenin) aldığım twinlab daha akışkan ve açık renkli iken.. abd den sipariş ettiğim twinlab likit daha yoğun nerdeyse bal kıvamında ve koyu renkli idi.. Bir çok büyük firma balkan ülkelerine farklı avrupa ülkelerine farklı usa ya farklı mal yollamakta /üretmekte.. sahtecilik le alakası olmayan bi olay bu ..keza benim mevzumda ne ne değildi bilmiyorum ama kesinlikle içime sinmedi ve hoş bi durum değildi