Twinlab Amino fuel liquid

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 154 65,5%
  • Orta karar

Votes: 68 28,9%
  • Başarısız

Votes: 13 5,5%

• Total voters
    235
bu ürünün farklı yerlerden alındığında farklı içeriklere sahip olduğuna dair yazılar vardı ve doğruydu.
ben en son iherb ile Türkiye den alınanları (supplementler.com ve eczane) karşılaştırmıştım.
iherb açık ve akıcı, Türkiye den alınanlar koyu ve bal gibiydi.
netrition dan aldığım ürün Türkiye de satılanlar gibi. Yani farklı olan iherb den aldığım.
ama tüm ürünleri seri numaraları ve lot numaraları ile twinlab a mail ile sormuştum likit ürünlerde farklılıklar olabilir, ürünlerde sorun yoktur lot numaları doğrudur demişlerdi.

arkadaslar bende bugun aldim yrn kullanmaya basliyicam bu urunu antremandan once 1 servis antreman sonrasi 1 servis olarak kullanicam aldigim sonuclari ilerleyen zamanda yazicam bu arada urunu turkiyeden aldim daha acmadigim icin renk akiskanlik konusunda birsey diyemiyecegim :)

-Dostlar benada bugün Amerikadan bu ürün geldi ve kullanmaya başlayacağim ancak diğer kullandığım ürünlerle nasıl kmbine edebileceğim konusunda yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim..

1: Muscle-Tech Nitro tech hardcore pro prodein tozu
2: Glutamine
3: Animal Nitro
4: Universal Tribulus
5: Twinlab Amino Fuel Liquid

Bu 5 ürünü kombine etmek istiyorum ama hangisini nekadar ölçek hangi zamanlarda (idmam sonrası ? öncesi? yemek arası? yemekten sonra?) idman olmadığı günler nasıl alınmalı vs lütfen bu karmaşadan kurtarın beni şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar çok fazla şüpheleniyorsanız gidin bir tahlil yaptırın bence. aradaki farkı görün. 6 sayfadır yazmışsınız benimki akışkan benimki bal rengi öteki açık renki. şüpheleniyorsanız kullanmanız çok saçma. özellikle büyükşehirlerde yaşayanlara sesleniyorum tahlil yaptırırsanız bizde öğrenmiş oluruz hangisinin içeriği farklı yada sahte. teşekkürler

bugün iherb den aldığım twinlab amino likid elime ulaştı.boyum 1.82 cm kilom ise 81.yüzde 16 vücut yağım var.yaklaşık 5 aydır vg yapıyorum.elimde ayrıca optinum gold whey protein var.bu ikisini nasıl kombine edebilirim acaba ? protein tozunu antremandan hemen sonra üzümsu ile karıstırıp içiyordum.twinlab ın üstünde 3 kasık 1 servis diyor.antremandan önce 2 kasık sonra iki kasık yarım saat sonrada protein tozunu içsem olur mu acaba ?

Antrenmandan hemen sonra whey, 30-45 dakika sonrasında da aminoyu al bence.

Benim sorum şu, "Twinlab Amino fuel lean muscle" ile "twinlab Amino fuel anabolic liquid" arasında ne fark var?

Bende bu üründen denemeye karar verdim bir iki sorum olacak iherb'den sipariş vermeyi düşünüyorum sanırım bu site güvenilir?
Mass olanımı alalım yoksa lean musclelımı?lean muscle olanda orange diyor mass olande birşey yazmıyor ikiside portakallımı bunların yoksa mass olanın farklı bir aroması mı var?

Bende bu üründen denemeye karar verdim bir iki sorum olacak iherb'den sipariş vermeyi düşünüyorum sanırım bu site güvenilir?
Mass olanımı alalım yoksa lean musclelımı?lean muscle olanda orange diyor mass olande birşey yazmıyor ikiside portakallımı bunların yoksa mass olanın farklı bir aroması mı var?

Evet, site güvenilir ondan yana bi endişen olmasın. Haziran kampanyasında kargo %50 indirimli, bugun son gün yani ona göre acele et derim :)
Ben dün sipariş verdim, mass olanını aldım, yağ yakma döneminde olduğum icin. Aradaki farkı ben de cok net bilmiyorum zaten bkz bi önceki mesaj :D
Mass'de sanırım belli başlı bi aroma yok, dediğin gibi olmalı.

siparişi bugün verirsen bayağı karlı bir alışveriş olur. bendede mass olanı var tadı şurup gibi zaten lıkır lıkır içmiyorsun 3 kaşık bence tadı güzellthums:

bu ürünü antremandan 30 45 dakika sonra ve yatmadan önce kullanıyorum. şimdi bi de kaseine başlamayı düşünüyorum. kasein ve aminoyu ne şekilde kullanabilirim?

bu ürünü antremandan 30 45 dakika sonra ve yatmadan önce kullanıyorum. şimdi bi de kaseine başlamayı düşünüyorum. kasein ve aminoyu ne şekilde kullanabilirim?

likit aminoyu neden yatarken içip heba edersinizki. likit aminonun en önemli özelliği kasları çok çabuk besleyebilmesi. direk antrenmandan hemen önce ve antrenmandan hemen sonra kullanın.30-45 dk sonra değil. 45-60 dk sonra whey protein alınız. caseini gece yatarken kullanılmalı. başka markalarda olsa biraz şu iherb çeşitlense bb. nin pabucunu dama atacak. beklemedeyiz thums:

Likit amino antrenmandan hemen önce alınır yani öyle mi? 45-60 dakika önceden degil.
Sıvı olmasından kaynaklanıyor tabi aslında mantıklı ama hiç aklıma gelmemişti :)
Ben sadece antrenman öncesi almayı düşünüyorum, antrenmandan hemen sonra da whey.

Back
Yukarı