Twinlab Mega Glutamine Fuel Caps

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    17
twinlab sektörün yükselen firması.güven veriyorlar.son zamanlarda çıkarttıkları etkili ürünlerle prestijlerini sağlamlaştırdılar.glutamine ürünlerinin etkinliğini ciddi bulmasam da,glutamine edinmeyi düşünenler twinlab'a güvenebilirler.

ben deneme amaclı bu üründen aldım ve hic memnun kalmadım malesef... animal nitro ile karsılastırınca sanki suplement kullanmıyormus gibi hissettim kendimi vucuda dirilik vermedi acıkcası... nitro+shot gun+leukic+nitro teh aldıgım zmnlarda antremanın basında sanki ortasında kendimi max zorlamıs gibi hissediyorum.. vucut asırı büyüme dirilme damar ve ksalarda patlama yasanıyor... aradan nitroyu cıkardım... bu ürünü koydum gene sonuc iyi idi ama aynı etki deildi... saygılar

twinlab glutamine fuel in toz formda olanını aldım ondan önce weider l glutamine kullanıyordum arada ciddi bi fark var performans açısından söyleyemiyorum daha kullanmadım ama weider pudraysa twinlab pudrayla şeker karışımı gibi.

500gr toz halinde olan bitmek üzere. kıvam olarak daha daha koyu sanki. daha önce kullandıklarım pudra gibiydi nedenini bende merak ettim. etki olarak kullanmadığım dönemlerde oldu ama ben bir fark göremedim

Back
Yukarı