Uğur YARAN Workout (Tavsiye)

video gerek çalışma gerek müzik ve görüntü geçişleri bakımından çok güzel olmuş.. bir çoğunu kıskandıracak bi vücut.. kullandığın ve kullanmakta olduğun supplementleri yazarsan sevinirim..

birde hiç steroid kürü yaptın mı??

Videoyu ben yaptığım için kendimle ilgili görüşleriniz için teşekkür ederim... Uğur YARAN bu foruma üye mi bilmiyorum ama mutlaka sorunuza cevap verecektir...

Videoyu güzel hazırlamışsınız tebrikler. Arkadaşınız emeklerinin karşılığınıda fazlasıyla almış :)

hocam biraz konu dışı olcak ama spor salonu reklamıda gördüm sanki orda :) aylığı ne kadar? fiyat uygunsa(öğrenciyim :P) gelmeyi düşünüyorum salonunuza

Vücut budur beslenme programını ve tavsiyelerini bizimle paylaşırsa çok iyi olur. Yarışmalara katılıyor mu ?

tebrik etmemek ayıp olur o vücut için eminim çok emek vermiştir emeğe saygı....Uğur arkadaşımız bizi çalışmalarıyla ilgili bilgilendirirse seviniriz herkes böyle vücut nasıl yapılır merak ediyor:))))

Video için teşekkürler vücut çok iyi yalnız video boyunca dikkatimi çekti kanat çalışmıyor galiba arkadaşımız.

Videoyla iligli konudaki olumlu mesajlarınız içn ben teşekkür ederim..Ama Uğur Hoca sabahtan akşama salonda çok yoğun çalışan aynı zamanda bu tempo içinde Amerikan Dili-Edebiyatı son sınıfta okuyan birisi.. Sanırım vakti yok ama kendisine burdaki mesajlardan bahsedeceğim..Umarım vakit ayırıp sorularınıza cevap verebilir ...

Back
Yukarı