hsd
Üye
guardbody dedi:bu konu hakkında bende bırkaç cumle yazayım arkadaslar.bırcogunuzun bıldıgı uzere turkıyede resmı yollardan suplament satışları henuz başlamamışken ben 10-12 yıl once satışını yapıyordum ve kullanmadan hiçbir urunun satışına geçmedım.hsd ve diğer arkadasların yazıları uzerıne deneme amaçlı olarak bende bu urunden aldım ve dozajı normalın uzerınde tutarak bıldıgımız standart yan etkılerı gorup goremeyecegımı saptamak ıstedım.aşırı proteın alımlarında rastladığımız klişe etkılerı bu urundede gordum.bununla beraber bu fazla alım sonucunda kesınlıkle ishal yada ıshale yakın bır durum ile karşılaşmadım.bilinen bırcok markaya göre ınstant olma ozellıgı daha yuksek.bu bence en buyuk artılardan.gelişim surecınde faydasını gercekten hıssettırıyor.tr power bence marka olarak baz alınamayacak sevıyede.yınede ben herkesın bır defa her markadan alıp kendi kararını vermesınden yanayım (bıraz fazla para ve zamanınız varsa)
noktayı koymuşsun açıklaman için teşekkür ederim ricam herkes kendi deneyimlerini yazsın bu protein ve trpower hakkında sağol guardbody ancak arkadaş gibi çok gelen reklam yapmak isteyen var forumumuza ama bundan haberi yok atletiksporun neyse geçmişe çizgi çekelim aramıza hoşgeldin atletikspor deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaş burası dost canlısı bir forumdur ben olanlar için özür dilerim sende gereğini yap ve forumuda kalıcı ol sevgiler hsd