Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
guardbody dedi:
bu konu hakkında bende bırkaç cumle yazayım arkadaslar.bırcogunuzun bıldıgı uzere turkıyede resmı yollardan suplament satışları henuz başlamamışken ben 10-12 yıl once satışını yapıyordum ve kullanmadan hiçbir urunun satışına geçmedım.hsd ve diğer arkadasların yazıları uzerıne deneme amaçlı olarak bende bu urunden aldım ve dozajı normalın uzerınde tutarak bıldıgımız standart yan etkılerı gorup goremeyecegımı saptamak ıstedım.aşırı proteın alımlarında rastladığımız klişe etkılerı bu urundede gordum.bununla beraber bu fazla alım sonucunda kesınlıkle ishal yada ıshale yakın bır durum ile karşılaşmadım.bilinen bırcok markaya göre ınstant olma ozellıgı daha yuksek.bu bence en buyuk artılardan.gelişim surecınde faydasını gercekten hıssettırıyor.tr power bence marka olarak baz alınamayacak sevıyede.yınede ben herkesın bır defa her markadan alıp kendi kararını vermesınden yanayım (bıraz fazla para ve zamanınız varsa)

noktayı koymuşsun açıklaman için teşekkür ederim ricam herkes kendi deneyimlerini yazsın bu protein ve trpower hakkında sağol guardbody ancak arkadaş gibi çok gelen reklam yapmak isteyen var forumumuza ama bundan haberi yok atletiksporun neyse geçmişe çizgi çekelim aramıza hoşgeldin atletikspor deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaş burası dost canlısı bir forumdur ben olanlar için özür dilerim sende gereğini yap ve forumuda kalıcı ol sevgiler hsd

Bu spora başlamadan önce yaklaşık 6 ay özel bir araştırma yaparak başladım.Halada en ince boyutlarına varana dek yani hücresel bazda araştırıyorum. Tabiki kendi çapımızda.Bu işi acaba en iyi nasıl yapabiliriz en iyi nasıl vucut direncini arttırıp, en iyi nasıl kas yenilenmesi ni yaparız diye..Ortalama gereken bilgileri öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Bizim için hammadde olan proteini türkiye gibi bir ülkede tam anlamında tüketmek çok zor gerçekten. Helede benim gibi hiç bir et ürünü balık , tavuk yemeyen birisi için. Tabiki burada tek asıl kaynağım protein tozuna kalıyor.Lor, süt, yoğurtu geri planda tutyorum o ürünleri daha çok kalsiyum ve denge için alıyorum.Kilosunu ortalama 60-70 milyonda aldığımız proteini bu fiyata bulacağıma gerçekten inanamıyordum hele ki benim gibi protein tozunu günlük 3-4 servis alan birisi için.Tabi devamlı eksik kalıyordum. Birde çalışma prensibim Mike Mentzer tekniğine dayalı olduğu için gerçekten hard body yapıyorum. Çok ağır çalışıyorum. Tabiki bu çalışmaya çok iyi hammedde lazım.İnanmayacaksınız. Bu protein tozunu almaya başladığım 3. günden itibaren , gerçekten istediğim performansa ulaştım.Zaten herşey ortada yeteri kadar protein alımı herşeyi açıklıyor.Kalitesi tamemen ortada .kilo başına 2.5 gr alıyorum yaklaşık 230 gr kadar.bunun yaklaşık 130-150 gr mını tozla karşılıyorum.Bu arada isalden bahsetmiş arkadaşımız "atletik reklamcı"eğer isal olunsaydı benim gibi 1-sabah-öğlen arası 2-öğle- ikindi arası 3-antremandan 1 saat önce 4- yatarken alan birisi olurdu çok şükür motor çok sağlam :idea: tıkır tıkır gidiyo,Teklerse haber veririm. Oda toz bittiğinden olur Hsd gibi arkadaşlarımız varken proteinsiz kalmayız.Bu arada bu işi yapmadan önce ilk başta body nin nasıl yapıldığını iyice bir öğrenin.Nasıl zorluklar altında çalıştığımızı , sadece kendi irademizle nasıl savaştığımızı göründe bir zahmet bizim hammaddemizle oynamayın . He oynayacaksanız fiyatta rekabet edin .Kaliteniz iyiyse ve fiyatınız gerçekten biz hertürlü firmaya açığız.Durduk yere senin markayı yanlışlıkla alacaklar varsa onlarıda kaçırma.Başarılar..

atletik spor yapma gerçekten bunlar reklam kokan hareketler

atletikspor dedi:
ben tr power in akdeniz disbirötörüyüm bizim malların ham maddelerini weidir ve multi power gibi dünya markalarının aldıkları fabrikadan temin etmekteyiz ve bunun yanında gebzedeki fabrikanın proteinin değerlerinin % 11 ollduğunundan haberdar değilsin heralde fabrika yetkililerini arayıp proteinin değerini sorabilirsin ayrıca o proteini sağlık bakanlığı onaylamıyo yani bi üretime alınamaz.
Paranıza yazık bi tr power ürünü protein alsan inan daha karlısın, çünkü 100 gr. da 80 gr. protein var dostlarım vede whey protein..
Yav yazmayayım dedim tutamadım kendimi. Hadi ilk önce aldığımız ürünü kötülesen biraz zaman geçince bahsetsen trpowerdan falan yine bir nebze. Belki inanan olur. Bu kadar ucuz bir pazarlama denemesi görmedi gözler.
Bu başlıkta incelenen ürün zaten piyasanın en iyisi olma iddiasında değil. Ama kesinikle fiyat/başarı oranı en iyi olan ürün. Bir kaç gündür kullanıyorum ve hem verdiği motivasyon hem de kullanım/içim kolaylığıyla kesinlikle tatmin edici.

wolveron2 dedi:
Bu spora başlamadan önce yaklaşık 6 ay özel bir araştırma yaparak başladım.Halada en ince boyutlarına varana dek yani hücresel bazda araştırıyorum. Tabiki kendi çapımızda.Bu işi acaba en iyi nasıl yapabiliriz en iyi nasıl vucut direncini arttırıp, en iyi nasıl kas yenilenmesi ni yaparız diye..Ortalama gereken bilgileri öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Bizim için hammadde olan proteini türkiye gibi bir ülkede tam anlamında tüketmek çok zor gerçekten. Helede benim gibi hiç bir et ürünü balık , tavuk yemeyen birisi için. Tabiki burada tek asıl kaynağım protein tozuna kalıyor.Lor, süt, yoğurtu geri planda tutyorum o ürünleri daha çok kalsiyum ve denge için alıyorum.Kilosunu ortalama 60-70 milyonda aldığımız proteini bu fiyata bulacağıma gerçekten inanamıyordum hele ki benim gibi protein tozunu günlük 3-4 servis alan birisi için.Tabi devamlı eksik kalıyordum. Birde çalışma prensibim Mike Mentzer tekniğine dayalı olduğu için gerçekten hard body yapıyorum. Çok ağır çalışıyorum. Tabiki bu çalışmaya çok iyi hammedde lazım.İnanmayacaksınız. Bu protein tozunu almaya başladığım 3. günden itibaren , gerçekten istediğim performansa ulaştım.Zaten herşey ortada yeteri kadar protein alımı herşeyi açıklıyor.Kalitesi tamemen ortada .kilo başına 2.5 gr alıyorum yaklaşık 230 gr kadar.bunun yaklaşık 130-150 gr mını tozla karşılıyorum.Bu arada isalden bahsetmiş arkadaşımız "atletik reklamcı"eğer isal olunsaydı benim gibi 1-sabah-öğlen arası 2-öğle- ikindi arası 3-antremandan 1 saat önce 4- yatarken alan birisi olurdu çok şükür motor çok sağlam :idea: tıkır tıkır gidiyo,Teklerse haber veririm. Oda toz bittiğinden olur Hsd gibi arkadaşlarımız varken proteinsiz kalmayız.Bu arada bu işi yapmadan önce ilk başta body nin nasıl yapıldığını iyice bir öğrenin.Nasıl zorluklar altında çalıştığımızı , sadece kendi irademizle nasıl savaştığımızı göründe bir zahmet bizim hammaddemizle oynamayın . He oynayacaksanız fiyatta rekabet edin .Kaliteniz iyiyse ve fiyatınız gerçekten biz hertürlü firmaya açığız.Durduk yere senin markayı yanlışlıkla alacaklar varsa onlarıda kaçırma.Başarılar..

wolveron teşekkürler dostum

SCHWARZXXL dedi:
atletikspor dedi:
ben tr power in akdeniz disbirötörüyüm bizim malların ham maddelerini weidir ve multi power gibi dünya markalarının aldıkları fabrikadan temin etmekteyiz ve bunun yanında gebzedeki fabrikanın proteinin değerlerinin % 11 ollduğunundan haberdar değilsin heralde fabrika yetkililerini arayıp proteinin değerini sorabilirsin ayrıca o proteini sağlık bakanlığı onaylamıyo yani bi üretime alınamaz.
Paranıza yazık bi tr power ürünü protein alsan inan daha karlısın, çünkü 100 gr. da 80 gr. protein var dostlarım vede whey protein..
Yav yazmayayım dedim tutamadım kendimi. Hadi ilk önce aldığımız ürünü kötülesen biraz zaman geçince bahsetsen trpowerdan falan yine bir nebze. Belki inanan olur. Bu kadar ucuz bir pazarlama denemesi görmedi gözler.
Bu başlıkta incelenen ürün zaten piyasanın en iyisi olma iddiasında değil. Ama kesinikle fiyat/başarı oranı en iyi olan ürün. Bir kaç gündür kullanıyorum ve hem verdiği motivasyon hem de kullanım/içim kolaylığıyla kesinlikle tatmin edici.

teşekkürler zaten artık yazmaz ancak yazmasını bilgi alışverişini devam etmesinide canı gönülden isterim

atletik yine bir pm atmış burayada yazabilirsin

tr power'a bi düşmanlığın mı var bi katalok yollim arkasındaki izin ve analiz belgelerine bakarsın.....

yolla bir garibana veririm benim trpowerle işim olmaz ancak bedava yollarsan alır bir garibana veririm belgeleri koy buraya herkes görsün kanıt dostum kanıt baktınmı 1. sayfadaki belgelere yoksa burad tr powerin kataloğumu yok s hem sana yazılan cevapları okudunmu sen bak bakalı neler yazılmış yukarıda sana en iyi cevabı üyeler zaten vermişler :lol:

tesis görmek istersen gir de bir bak atletik işte ürünün geldiği yerin linki bba

http://www.bba-lactalisindustrie.com/

kalitesinede bak gözün kalite belgesi görsün oda olmadı ara tandemi osman bey sana yardımcı olsun ha unutmadan bizim forumdan geldiğini söylersen ufakta bi indirim yapar heralde

bu arkadasın seni solugu kesildi yaa...belgeler konusur belgeler ole atıp tutmakla olmaz bu isler...her zaman bi idda ortaya atmadan herkesib arastırma yapmasını tavsiye ediyorum sonra bu TR power daki arkadas gibi gulunc duruma dusmeyin.Bu herkese bi ders olsun...

merhaba beyler bizde burdan sipariş verdik bugün elimize geçti arkadaşlarla fakat bunun ölçeği nolacak ne kadar koyacaz ve tavsiye ettiğiniz kullanım şeklini yazarsanız çok iyi olur kıvamı iyi kolay karışıyor aroması ve tadı olmaması benim için daha iyi içine bal koyacam

atletıkspor sen şu tr_powerın gıda mühendisisin galiba, hani weider kadar iddalıydınız tesislerinizin fotosunu göndersenize bakalım.. al bak tesis gör.. http://www.bba-lactalisindustrie.com/

teşekkür

Hsd Hocam;

Herşey için çok teşekkür ederim, hızır gibi yetiştiniz.Protein elime ulaştı. Formda sizin gibi iyi insanların olması formun kalitesini kalite katıyor. Umarım sizinde bizden isteyebileceğiniz birşey olur.Belki bu yolla size minnettarlığımız gösterebiliriz.Sağolun Hocam.

Saygılarımla

Re: teşekkür

freeozgur dedi:
Hsd Hocam;

Herşey için çok teşekkür ederim, hızır gibi yetiştiniz.Protein elime ulaştı. Formda sizin gibi iyi insanların olması formun kalitesini kalite katıyor. Umarım sizinde bizden isteyebileceğiniz birşey olur.Belki bu yolla size minnettarlığımız gösterebiliriz.Sağolun Hocam.

Saygılarımla

güle güle kullan teşekkür ederim üyelerimizin hepside senin kadar kaliteli bu sayade forum ayakta bizim sizden ricamız olur sevgiler hsd

Re: teşekkür

freeozgur dedi:
Hsd Hocam;

Saygılarımla
Ben gelecek ay alıcam ama şimdiden aynı şeyleri hissediyorum

ya hsd bir ricam var senden bu konuyla ilgili çok mesaj var oku oku bitiremedim nedir bu protein olayı uzuca protein mi var?nerden temin edebiliriz?kısa bir özet gecsen almak istiyorum ama mesajlar çok uzun okudukça oku gene bitmiyor :( ben almak istiyorum ürünü nasıl buldun sen anlıyorsun bu işlerden ben ilk defa supplement alıcam!!!bana özelden bir yardım etsen hiç olmazsa sevinirim

virtual_insanity dedi:
ya hsd bir ricam var senden bu konuyla ilgili çok mesaj var oku oku bitiremedim nedir bu protein olayı uzuca protein mi var?nerden temin edebiliriz?kısa bir özet gecsen almak istiyorum ama mesajlar çok uzun okudukça oku gene bitmiyor :( ben almak istiyorum ürünü nasıl buldun sen anlıyorsun bu işlerden ben ilk defa supplement alıcam!!!bana özelden bir yardım etsen hiç olmazsa sevinirim

sayfalar içinde tandem gıdanın telefonu var al ara hesap numaralarıda var burayada parayı yatır adresine gelsin 5 kilo 100 ytl küsüratını temizlemişler bu kadar basit benim elimdede 5 kg var istersen bende veririm sana no problem eğer istanbuldaysan uyar

selam;
hsd 5 kilosu 100 ytl dediğin ürünü bana gönderebilirmisin?
ancak izmirdeyim.kargo işinde yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
kargo ne kadar tutar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı