Ucuza %90 soya protein

Ürün Tipi: İzole Soya Proteini
Ambalaj: 1 kg
Menşei: Türkiye
Fiziksel Yapısı: Toz

Resmi Büyüt

Arıcılık : Soya Proteini (90'lık), Soya Proteini İzole (Yüzde 90'lık), Proteinler, Soya Proteinleri
Marka : Yerli
Ürün Adı : İzole Soya Proteini - 1 Kg
Sadece : 11,95 USD + KDV
Kdv Dahil : 25,29 TL
Havale : 24,78 TL (%2 havale indirimi)
Adet : 1
2,33 TL den başlayan taksitlerle!!

Aminoasit Profili (gr/100 gr protein):

Alanin 3.90
Arginin 6.18
Aspartik asit 9.61
Fenilalanin 4.30
Glutamik asit 15.08
Glisin 3.07
Histidin 2.08
İzolösin 3.04
Lösin 6.24
Lisin 5.11
Metiyonin 1.32
Prolin 3.97
Serin 4.33
Sistin 0.80
Tirozin 3.38
Treonin 3.27
Triptofan 1.10
Valin 4.37

üstte verilen ürün hakkında bir kaç yorum var ancak detaylı bir şeyler bulamadım. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Bu fiyata verilmesi bende tedirginlik yarattı..

Link paylaşamadım, yıldız işareti çıkıyor yazınca.. hammedeler izole soya yazarsanız google da çıkar linki..

Son düzenleme:
Soya Proteini Olduğu İçin Ucuz Pek Önerilecek Bişey Değil

soya erkekliği öldürüyorsa bizim danny boy un ununu elemiş eleğini asmış olması gerekirdi :D

soya herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bir şey de yok.

soya erkekliği öldürüyorsa bizim danny boy un ununu elemiş eleğini asmış olması gerekirdi :D

soya herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bir şey de yok.

Erkekliği öldürme noktası veya jinekomasti biraz extreme bi söylem. Yıllarca (uzun yılllar) soya indexli bir beslenme ve yaşlılığında verdiği testosteronun azalması ile cinsellikten erken soğuma gibi etkenler olabilir. Ama 3-5 ay soya ürünü kullanmayla kadın olmak biraz masal ürünü.

Soya ürünlerindeki asıl kafaları karıştıran nokta içindeki izoflavonların östrojen reseptörlerine bağlanarak östrojenik etki göstermesi ve buna bağlı olarak vucuttaki östrojenin artmasından kaynaklanıyor. Kandaki östrojenin artış göstermesi ise bir vucut geliştirmecinin istemiyeceği bir durum.

soya bence eger duzgun kullanılır ıse oldukca ıyı bır proteın kaynagı olur

vegan olmayanlar soyayı whey ıle karıstırıp tuketebılır antrenman sonraları

bu estrojen erkeklıgı oldurme olayları tamamen palavra dıyorum baskada bır sey dmeıyorum :)

bu estrojen erkeklıgı oldurme olayları tamamen palavra dıyorum baskada bır sey dmeıyorum :)

yas 20

40 50 de gorusmek uzere

erkekligi öldürme yanında kalp kaslarına zarar veriyor

Şoke eden araştırma

Colarada Üniversitesinden Brian L. Stauffer ve arkadaşlarının Journal of Clinical Investigation’da yayınlanan araştırmasında hipertrofik kardiyomiyopati gen bozukluğuna (mutasyon) sahip fareler kullanılmış (4). Araştırıcılar farelere yiyecek olarak soya vermişler. Soya alan erkek farelerde ilerleyici ve kalp yetersizliği gelişmiş. Dişi farelerde ise kalp yetersizliği olmamış ya da çok hafif olmuş. Deneyin ikinci aşamasında farelere soya yerine sütün peynir proteini (kazein) yedirilince erkek farelerin kalp yetersizliği bariz şekilde gerilemiş.

Soya Hakkında ek bilgi

Yaygın kanının aksine soya sağlıklı bir yiyecek değildir. Soyanın başlıca zararları aşağıda gösterilmiştir. Soya konusunda hazırlamakta olduğumuz geniş dosyada bu konu daha iyi incelenecektir.
Soyanın zararları

• Mineral eksiklikleri
  • D vitamini eksikliği
  • Bağırsaktan kalsiyum, demir ve çinko emilimini azaltma
  • Osteoporoz
  • Allerji
  • Hazımsızlık
  • Bağışıklık yetersizliği
  • Tiroid hastalıkları
  • Bunama
  • Erken ergenlik
  • Kısırlık
  • Kanser
  • Kalp hastalığı

Profosor Doktor Ahmet Aydın

Cerrahpasa Universitesi Beslenme ve Metobolizma Ana Bilim Dalı Uzmanı

http://beslenmebulteni.com/bes/inde...ticle&id=1649:soya-&catid=43:yalar&Itemid=403

Son düzenleme:

danny hormon testi yaptırıyomusun test sonuçların nasıl bir değişme oluyo mu.

soya kalbe niye zarar versin o saçma geldi . fasülye sonuçta

ama yuzde 99 u gdo lu ve cinden ithal

3 ayda bır full check upım var ama benım gorus belırtmem dogru degıl ben kurden 4 hafta sonra normal testo sevıyesıne gelen bır yapıya sahıbım :)

ama sunu solıyebılırım keske soya ıle cınsel ıstegım azalsaydıda bende su an tedavı olmak zorunda kalmasaydım sex bagımlılıgı ıcın . bı baslık vardı forumda kotu alıskanlıklarınız dıye oraya bakabılırsın ne durumda oldugumu sonrada kendın karar ver ıste dusurmusmu dıye :)

gdosuz sertifikalı markalar var onlardan alırsın olur biter. Bu soyayı amerika da ekiyo nasıl %99 u çin oluyo anlamadım ben.

3 ayda bır full check upım var ama benım gorus belırtmem dogru degıl ben kurden 4 hafta sonra normal testo sevıyesıne gelen bır yapıya sahıbım :)

ama sunu solıyebılırım keske soya ıle cınsel ıstegım azalsaydıda bende su an tedavı olmak zorunda kalmasaydım sex bagımlılıgı ıcın . bı baslık vardı forumda kotu alıskanlıklarınız dıye oraya bakabılırsın ne durumda oldugumu sonrada kendın karar ver ıste dusurmusmu dıye :)

yas 20 ondan da bahset

aynı mesajı buraya da yazmış olacağım ama :

soyayla ilgili iki farklı tez vardır 1. tez fitoöstrojenler yüzünden östrojen arttırdığı ve erkekliği azalttığı. 2. tez ise yükselen östrojen seviyesini bastırmak için vücudun daha fazla testosteron üretmesi (testo kürlerinde vücudun östrojen üretmesi gibi aynı). muscle&fitness türkiye degisinin ocak 2012 sayısından kendim yazarak alıntı yapıyorum:
"M&F olarak soya proteinin nitrik oksit seviyesini arttırma, antrenman sonrası kasların toparlanmasına yardımcı olma, kas büyümesi ve yağ kaybını teşvik etme yeteneklerini tekrar tekrar söyleyerek hakkını vermeliyiz...(soya ve sperm sayısıyla ilgili birçok şey yazdıktan sonra) O nedenle medyanın soya hassasiyetine kulak asmayın. M&F'in size soyayla ilgili gerçek beslenme değerlerini verdiğinden emin olabilirsiniz. Antrenman öncesi ve sonrası içeceğinize 10 gram ekleyerek kas büyümenizi arttırmak için soya kullanmaya devam edebilirsiniz." -Dr. Tabatha Elliott

Karar ve tercih sizin :) Ben 1 kg soya proteini aldım ve whey proteinle 2:1 oranında karıştırarak kullanacağım.

Back
Yukarı