crixte
Üye
merhaba arkadaşlar çoğu sporcunun sorunu ucuza besin desteği bulamamasıdır ülkemize yurt dışından besin desteği getirip fahiş fiyata satanlar var forumu inceledem 5 yıl önce açılmış bir konu var orada prolacta 80-90 whey proteini ile ilgili ve ozamanın fiyatı 8,5 € yani 17 tl ve bu ürünü ülkemize getiren Tandem gıda geçenlerde açtım konuştum prolacta 80 whey proteinde kalsiyum kazeinat ta 1kg mı 35 tl prolacta 90 uzun süre gelmeyecekmiş ucuz wheylerden biride Redis prot whey geçenlerde aldım yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum iyi diyebilirim az köpürüyor fakat bekleyince geçiyor içimide kolay sütlede suylada iyi gidiyor ve 2kg lik fiyat 85 tl ayrıca %90 nı protein şimdi benim istediğim daha ucuza whey protein günlerdir googlede epeyde bir araştırma yaptım en ucuzu bu ürünler konu şu ki sizinde bildiğiniz ve güvendiğiniz sağlam firmalar varmı veya biz direk yurt dışından Almanya veya Fransa gibi whey üreten iyi bir firmayla görüşüp ülkemize whey getittirebilirmiyiz bu konuda yorumlarınızı bilgilerinizi eksik etmeyin teşekkürler...