Ucuza whey,kazein vb.

zHeMpa bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorum genriseden fakat bu tricreatin ile creatin monohidrat arasındaki fark nedir hangisi daha iyi ?

az önce forumda okudum bu creatinlerin içinde zararlı maddeler varmış bu creatinde varmıdır hardline nın almanyadan getirttiği creatinler bu yönden güvenliymiş?

az önce forumda okudum bu creatinlerin içinde zararlı maddeler varmış bu creatinde varmıdır hardline nın almanyadan getirttiği creatinler bu yönden güvenliymiş?

Diğerinin içinde bazı ek takviyelerde var sanırım, benim düşüncem sadece creatin monohidrattan yana. Marka olarakta protein tozlarına eyvallah ta, bu creatin i genrise den almam gibi çünkü protein tozundan daha ağır bi sub. Vücudumada ilk kez alacağım için, universal, multipower yada twinlab tan yana.... yinede daha araştırıyorum.

Gnc gibi büyük firmalar tarım ve köy işleri bakanlığına para yedirerek gümrüğe yeni yasa getirdiler.Hiçbir şekilde sporu ürünleri gümrükten geçmeyecektir diye.Sipariş vermeyin takılır.Gelip giden tanıdıgınız varsa getirebilir

Gnc gibi büyük firmalar tarım ve köy işleri bakanlığına para yedirerek gümrüğe yeni yasa getirdiler.Hiçbir şekilde sporu ürünleri gümrükten geçmeyecektir diye.Sipariş vermeyin takılır.Gelip giden tanıdıgınız varsa getirebilir

burda gumrukle ılgılı yada yurtdısından urun getırmeyle ılgılı nerde muhabbet gectı kı ?

genrıse turk fırması ve burda bı yerden getırttıgımız yok :)

burda gumrukle ılgılı yada yurtdısından urun getırmeyle ılgılı nerde muhabbet gectı kı ?

genrıse turk fırması ve burda bı yerden getırttıgımız yok :)

Creatin, kür döneminde uygulanmasında bi olumsuzluk olmaz değil mi? birde sen hangi markayı önerirsin? onuda mı genrise den temin etsem acaba, fakat biraz kararsızım o konuda şöyle universal felan daha mı iyi olur ki?

Creatin, kür döneminde uygulanmasında bi olumsuzluk olmaz değil mi? birde sen hangi markayı önerirsin? onuda mı genrise den temin etsem acaba, fakat biraz kararsızım o konuda şöyle universal felan daha mı iyi olur ki?

kur sırasında sorun olmaz tabıkde

genrıse den alınabılır bı fark yok dıger markalrla

ama su var degussa patentlı creatınde var hardlıne da var su an en uygun :)

ama genrıse den alınan da aynı ıslevı gorcektır

bir arkadaşım creatin kullandı oda hem boks hemde body yapıyordu dediğine göre vücüdün her yeri şişiyormuş yüzün gözlerin felan kaslar çok sıvı tutuyormuş vücüt ve creatini bırakınca fısalıyormuşsun birden ama şu var şimdi ben bunu aldım kullandım ve su çekip kaslara şişirdi şimdi ben bunu 6 ay kullandım diyelim her 6 haftada 2 hafta ara vererek kullandım 6 ay sonunda bırakırsam ceratini kaslarımdaki gelişimde gerileyecek mi mesela kolum şimdi 30 santim diyelim örnek veriyorum creatin kulandım su çekti kaslara ve 33 cm oldu 6 ay boyunca çalışacağım whey felanda alıcam dielim 6 ay sonra 40 cm oldu kollar şimdi creatini bırakınca en fazla kaç cm gider ?

bir arkadaşım creatin kullandı oda hem boks hemde body yapıyordu dediğine göre vücüdün her yeri şişiyormuş yüzün gözlerin felan kaslar çok sıvı tutuyormuş vücüt ve creatini bırakınca fısalıyormuşsun birden ama şu var şimdi ben bunu aldım kullandım ve su çekip kaslara şişirdi şimdi ben bunu 6 ay kullandım diyelim her 6 haftada 2 hafta ara vererek kullandım 6 ay sonunda bırakırsam ceratini kaslarımdaki gelişimde gerileyecek mi mesela kolum şimdi 30 santim diyelim örnek veriyorum creatin kulandım su çekti kaslara ve 33 cm oldu 6 ay boyunca çalışacağım whey felanda alıcam dielim 6 ay sonra 40 cm oldu kollar şimdi creatini bırakınca en fazla kaç cm gider ?

bu steroıd degılkı ole cok buyuk mıktarda su tutsun :)

fazla bır dusme olmıcaktır maks hadı oda zorlamalı 1cm belkı :)

ve evet kaslara su cekeer ama ole arkdasının dedıgı gıbı yuzun gozun sısmesı ne duydum ne gordum :)

stevenlms sen çok yardımcı oluyorsun çok teşekkür ederim peki kreatin bana ne kazandıracak bunlarıda yazarmısın?

kreatın ııcn sole bır arastırmayı solım bır dergıde okumustum :)

kolu alcıya alınıyor denek grubun ve o kolu oynatamıyorlar halıyle koldakı kasların kuculmesı gerek

bır gruba kreatın verılırken dıgerıne verılmıyor

2 ay sonra kollara bakılıyor kreatın verılen denkler kaslarını daha buyk oranda muhafaza etmıs

kas yapımına faydasını bu sekılde arastırmayla kanıtlanmıs :)

kreatın genelde sporcularda performans ve guc artsın dıye kullnılıyor mantıgı ıse su gucu arttırdıgı ıcın daha cok agırlık kaldırlıyor buda daha fazla kas yıkımına yol acıyor . tabıkde buda daha fazla kas ınsası demek :)

bırde benım fıkrım su tutturdugu ıcın daha yuksek agırlıklarda daha rahat calısma olangıda saglıyor ama tabı bunun ıcın bır kaynak veremem bu benım fıkrım

benım en temek supllmentlerım her zman = proteın tozu-creatın-bcaa-glutamın olmustur ben bunlardan fazlasının sadece eger maddı durum varsa alınmasını tavsıye edıyorum . ama bus aydıklarım temel suplementler

ama bunu 2 ye ındırmek gerekse benım secımım proteın tozu + kreatın olur

kreatın ııcn sole bır arastırmayı solım bır dergıde okumustum :)

kolu alcıya alınıyor denek grubun ve o kolu oynatamıyorlar halıyle koldakı kasların kuculmesı gerek

bır gruba kreatın verılırken dıgerıne verılmıyor

2 ay sonra kollara bakılıyor kreatın verılen denkler kaslarını daha buyk oranda muhafaza etmıs

kas yapımına faydasını bu sekılde arastırmayla kanıtlanmıs :)

kreatın genelde sporcularda performans ve guc artsın dıye kullnılıyor mantıgı ıse su gucu arttırdıgı ıcın daha cok agırlık kaldırlıyor buda daha fazla kas yıkımına yol acıyor . tabıkde buda daha fazla kas ınsası demek :)

bırde benım fıkrım su tutturdugu ıcın daha yuksek agırlıklarda daha rahat calısma olangıda saglıyor ama tabı bunun ıcın bır kaynak veremem bu benım fıkrım

benım en temek supllmentlerım her zman = proteın tozu-creatın-bcaa-glutamın olmustur ben bunlardan fazlasının sadece eger maddı durum varsa alınmasını tavsıye edıyorum . ama bus aydıklarım temel suplementler

ama bunu 2 ye ındırmek gerekse benım secımım proteın tozu + kreatın olur

Kesinlikle, ayrıca günlük yeteri kadar kırmızı et tüketiyorsanız zaten bünyenizde belli oranda kreatin dolaşıyordur. Birde bcaa dergide bi araştırmada hatırladığım kadarıyla kullananlar kullanmayanlara göre 3 ayda felan 4 kilo kadar kas kazandırma etkisinede sahip dabi doğru bi çizelge ile.

yardımın için teşekkürler

benım ıcın sorun yok ama tesekkur butonunu kullnamadıgın ıcın uyarı alcaksın :)

Kesinlikle, ayrıca günlük yeteri kadar kırmızı et tüketiyorsanız zaten bünyenizde belli oranda kreatin dolaşıyordur. Birde bcaa dergide bi araştırmada hatırladığım kadarıyla kullananlar kullanmayanlara göre 3 ayda felan 4 kilo kadar kas kazandırma etkisinede sahip dabi doğru bi çizelge ile.

ben bcaa nın onemını sole anlatım yarısma donemı yarısmacıların bazıları karbonhıdratı nerdeyse 0 lar ama yuksek bcaa alımı ıle kas kaybını onlerler

zaten bcaa bence her donem yuksek dozda kullanılmalı :) ama hıc olmassa gunde bı 5gr alsın herkes

dusuk kalorı dıyetlerınde kullnılması kesınlıkle gereken bır takvıye bcaa

Supplementler konusunda faydalı bir başlık olmuş , bende öünümüzdeki günlerde creatine-glutamine-betae alanine - whey kombinasyonu düşünüyorum..
SOn ayarı çekiyoruz AngryHun ile sağolsun çok yardımcı oluyor ;)

Konuya dönecek olursam Stevenlms ,

Genrise firmasını denedin mi ?
Ürünlerinden memnun kaldın mı ?

Supplementler konusunda faydalı bir başlık olmuş , bende öünümüzdeki günlerde creatine-glutamine-betae alanine - whey kombinasyonu düşünüyorum..
SOn ayarı çekiyoruz AngryHun ile sağolsun çok yardımcı oluyor ;)

Konuya dönecek olursam Stevenlms ,

Genrise firmasını denedin mi ?
Ürünlerinden memnun kaldın mı ?

evet vejetaryen olmadan once tum urunlerını denedım hepsınden memnun kaldım ama pcv complex den cok memnun kaldım .

su anda soya proteınını kullnıyorum yıne cok cok memnunum :)

zaten bu zam manyaga donemde 40 kusura ızole proteın alıyoruz bıde buna kulp bulmayalım dımı :)

Beyler genrise konusunda yaptığım ön yargıdan dolayı özür diliyorum sizlerden..

Kendimi bi an devrim arabaları filmindeki dışa bağımlı Bir Türkiye isteyen adamlar gibi hissettim..

Gerçekten bir şans vermek gerek, üstelik çokta profesyoneller biraz baktım siteye ihracata falan başlamışlar israile bile mal gönderiyorlar.. İnşallah tam gaz devam eder tek korkum içten içe bi dış ortaklıklarının çıkması inşallah her şeyiyle Türklere ait bir firmadır..

Back
Yukarı