ulisses williams jr.

perfect prolardaki iticiliğin zerresi yok adamda :D hayat tarzı resmen adamın perfect .

internetteki bazı fotoğraflarında geliştirmediği bir tek kasının bile olmadığını gördüm, saygı duydum kendisine :) o neydi öyle ya. allah verdi mi veriyor işte :D maşallah , dilim tutuldu.

Bu sporcunun resmi var çalıtığım salonun duvarında adını bilmiyordum onu da öğrenmiş oldum gerçekten güzel bir vücut ama eminim ki o "çok iri ben sevmiyorum öyle vücut" felan dediğimiz sporcular kadar emek etmiştir yani öyle az kilo çok tekrar olayları yoktur eminim

Gerçekten çok estetik, ilham kaynağı, yakalanması kolay olmayan bir başarı olduğu kanâatindeyim.

Son düzenleme:
harika bir vücut çok estetik ve simetri tek kelimeyle süper!

hatta bir kaç fotoğrafını ekliyim

Eklentiler

• 431.jpg
    431.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 835
  • 26.jpg
    26.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 736
  • 27.jpg
    27.jpg
    127,3 KB · Görüntüleme: 739
ne tam bodyci ne tam fitnessçı bir adam vücudu hem iri hem estetik birde yeni başlayanlarda şu yalnış görülüyor bu tip vücutların daha kolay yapılacağını sanıyorlar çok yalnış bir düşünce oldukça zordur belki mr olympia olamayacak ama yinede büyük bir emeği vardır

Lazar ile yarışacak ender sporculardan birisi tebrik ediyorum favorilerimden biri. Ayrıca 185lbs ise o kiloya rağmen çok hacimli duruyor bknz: jeff seid 185lbs Bu cümlem birini aşağılamak küçümsemek adına anlaşılmasın lütfen, sadece o kiloda ne kadar hacimli ve estetik olduğunu söylemeye çalıştım şahsen bu adamı 91 92+ sanıyordum yanılmıyorsam 185lbs 84 85 kiloya denk geliyor. Gerçi ten renginden dolayıda avantajı çok gibi...

Büyük ihtimal Fitness Modeldir.Hep Lazar Angelov ile felan facede karşılaştırmalar oluyordu.
Ama bence çok iyi bir genetiğe sahip görünüm olarak süper bir görünüm elde etmiş.

Back
Yukarı