Ultimate Amino Gold 1500 325 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.169

saydam

Özel Üye
Bileşenleri:

Natural enzymatic digest of whey protein isolate, microcrystalline cellulose, magnesium stearate

Besin Değerleri (4 Tablet İçinde)
Kalori 24 kcal
Protein 6 gr
Karbonhidrat 0
Yağ 0

Amino Asit Profili (4 Tablet İçinde)
L-Isoleucine* 376 mg
L-Leucine* 756 mg
L-Lysine* 636 mg
L-Methionine* 126 mg
L-Fenilalanine* 234 mg
L-Thrytophan* 156 mg
L-Valine* 296 mg
L-Arginine 112 mg
L-Cystine 224 mg
L-Histidine 126 mg
L-Threonine* 244 mg
L-Tyrosine 210 mg
L-Alanine 308 mg
L-Aspartik asit 626 mg
L-Glutamik asit 1002 mg
L-Glycine 116 mg
L-Proline 252 mg
L-Serine 238 mg

* Temel Amino Asitler

Doz:
Günde 3 kez 4'er tablet yemek aralarında ve çalışma günlerinde antremandan yarım saat önce 4 tablet hemen sonra 4 tablet olarak alınır.

İçerik: 1500mg'lık 325 tablet

ben bu ürünü kullandım tabiri caizse atınan deve değil ama orta karar güzel bir ürün benım ihtiyaclarımı karsıladıgına inanıyorum herhangi bir yan etkisini yasamadım en güzelide bu benim için

slm,
ya ben aldim almasina ama bu ne toz boyle!! daha once de defalarca, degisik markalarin aminolarini kullandim ama uzerinde toz olanina hic rastlamamistim, kirec gibi bi sey. bir de bu toz yuzunden agizda berbar bi tat birakiyo?? bu normal bir durum mudur??

bana kalırsa bu senın sansın olsa gerek bu durum ürünü aldıgın yerle ilgili sanırım nekadar çok sallanırsa tasınırsa ufalanma fazla olacaktır benim aldıgımda hiç bir sorun yoktu ama hansa x aminosunda bizimde basımıza gelmişti

haklisin galiba, sansizlik dedikleri bu olsa gerek, usenmesem cıkarip hepsini tek tek silicem.. aslinda tadi bu kadar rahatsiz etmeye devam ederse usensem de silicem galiba, boyle cekilecek gibi degil..

acaliss dedi:
slm,
ya ben aldim almasina ama bu ne toz boyle!! daha once de defalarca, degisik markalarin aminolarini kullandim ama uzerinde toz olanina hic rastlamamistim, kirec gibi bi sey. bir de bu toz yuzunden agizda berbar bi tat birakiyo?? bu normal bir durum mudur??

Bende amino gold kullanıyorum söylediğin gibi toz falan yok senin şansına öyle gelmiş :)
Bu arada gold hakkında bi şeyler söylemek istiorm.
Hapları dier aminolardan daha küçük cok rahat yutuyorum.
Başarılı bir ürün bence.

genelde rahat bulunduğu ve fiyatı makul olduğu için uygun bir ürün. bende kullandım ama dikkat edin sahtesi mevcut bazıları 1500 yerine 1000 veya 750mg çıkabiliyor ama özellikle bulgaristandan gelenler böyle diğerlerinde çok problem yok.(salondan teste gödermiştik.)

KESİN BİLİYORSANIZ CEVAP VERİNİZ

ARKADASLAR BU KONUDA KESİN VE NET BİLİYORSANIZ LÜTFEN CEVAP VERİNİZ

ben bu ürünü almak istiyorum malum ucuz..ama bi terddüdüm var içinde domuz yagı veya domuz yagı katkısı olabilirmi.bunu

nası ögrenebilirim.yani içerken gönül rahatlıgıyla içmek istiyorum aklımda soru işareti kalarak degil.önce sizlere sormak

istedim daha sonra net bi cevap alamzsam üretici firmaya basvurucam.ama insallah bi sonuc alırım burda :?: ;) hoscakalın

eger kullandıysanız bi de kalitesi hakkında yorum yazınız

Re: KESİN BİLİYORSANIZ CEVAP VERİNİZ

fırat 26 dedi:
ARKADASLAR BU KONUDA KESİN VE NET BİLİYORSANIZ LÜTFEN CEVAP VERİNİZ

ben bu ürünü almak istiyorum malum ucuz..ama bi terddüdüm var içinde domuz yagı veya domuz yagı katkısı olabilirmi.bunu

nası ögrenebilirim.yani içerken gönül rahatlıgıyla içmek istiyorum aklımda soru işareti kalarak degil.önce sizlere sormak

istedim daha sonra net bi cevap alamzsam üretici firmaya basvurucam.ama insallah bi sonuc alırım burda :?: ;) hoscakalın

eger kullandıysanız bi de kalitesi hakkında yorum yazınız
kalite olarak kendini ıspatlamıs bır marka ama urun bazında degerlendırecek olursak unıversal 2700-weıder 2200 yada amıno 3001 grubu bence daha etkılı.

beyler bunu suan kullanıyorum ıkı kutu bıttı sukur dıger urunlere gore fıyatı cok cazıp amıno 2500den 6 tane atacagıma bundan 12 tane atıyorum aynı fıyata gelıyor yanında cretınını ve glutamını proteını falanda var ultımatenın bence oldukca basarılı ama dıegerlerındende param var 12 tane kullanabılırım dıyosan tabi ozaman olay degısrı

Gerçekten biraz mukayese edince hesaplı ve kalite bir ürün gibi görünüyor

peki antreman yapılmayan günlerde kullanımı nasıl olmalı? yine 3 kez yemek aralarında 4 er tanemi? ya bunun boyutu biraz büyük çok afedersiniz kafam kadar 4 tanesi bi etki yaparmı :?

artı 2000 kullanıyorum ama o yoktu burada sorayım dedim

Ultimate Nutrition Amino Gold ürününü bugün edindim,bakalım sonuçlar nasıl olucak burda sonuçları sizinle paylaşıcam...

Bende bugün sipariş verdim yarın elimde olcak.Hocam antrenman günleri 4 tane antrenman öncesi 4 tanede antrenman sonrası önerdi.Diğer günlerse 4 tane yeterli dedi.

Ancak burada 12 tane kullanılması gerektiği yazıyor.Nasıl kullanayım?

Evet crespo143 gibi benimde hocam asagı yukarı aynısını dedi ama bana antremandan yarım saat önce 4 antremandan sonra 4 ve antreman olmadığı günler kullanma dedi.kutu üzerinde ise günde 12 yazıyo.
Antreman yapmadığımız günler kullanalım mı yoksa kullanmayalım mı ve antreman günleri nasıl kullanalım iyi bi önerisi olan arkadaş varmı acaba?

off ve antreman günlerinde de etikette yazan biçimde kullanınız..hocalarınız yanlış biliyor..

Off günlerdeki kullanım yemek araları yerine sabah kalkınca daha uygun olacaktır.
Eğer öğünler arasına uzun zaman giriyorsa ve elinizde yiyecek bir şey yoksa kaybı önlemek için alabilirsiniz.

Back
Yukarı