Ultimate creaPure

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.201
ben weiderin kinide kullandim simdi fiyatlarina baktim acikcasi hemen hemen ayni bi cok yerde ama weiderinki tartisilmaz daha ustun hissettim agirligi bunda weiderdan daha duzenli kullandigim halde sonuc cok cok azdi neyse ben basarisizdan yana oyumu kullandim ama yeni nesil creatin denedigimde formumuza yazarim cell tech kullanicam yakinda orayada goruslerimi yazarim..

bu ürünü muscle tech hydroxycut yağ yakıcıyla beraber kullanmam nası olur? şuan yağ yakmak 1. hedefim ama kas kütleside oluşturmak istiyorum...

Arkadaşlar ayrıca TKM ile ilgili ayrıca bir başlık bulamadım o yüzden buraya yazıyorum TKM için yükleme yapmak gerekirmi ? saygılar, sevgiler...

merhaba arkadaşlar..
size bir sorum olacak. Ultimate Nutrition CreaPure ile Universal Nutrition Creatine Powder arasında ne fark var.. en azından şunu ögrenmek istiyorum Creatine ile CreaPure aynı şeyler mi.. aynı olmadıgını düşünüyorum..ancak farkı nedir.. bir diger sorum da hangisini önerirsiniz. daha önce CreaPure kullanmıstım memnunda kaldım.. tavsiyelerinizi bekliyorum..

ultımate creapure daha mıcro seviyede granüle sahip.bu kullanım açısından kolaylık sağlıyor.unıversal tanecıklerı daha kalın.eğer bulabilirsen ultımate ile aynı kalitede prolab creatıne tavsiye ederim.

bu ürünü muscle tech hydroxycut yağ yakıcıyla beraber kullanmam nası olur? şuan yağ yakmak 1. hedefim ama kas kütleside oluşturmak istiyorum...

bunu bende merak ediyorum bütün forumları gezdim ama ulasabildigim tek bilgi kafein in kreatini vücuttan atmasını saglamak. ve sanırsam hydroxycutta kafein bulunuyor.

yağ yakma dönemi ile idela kası yapma dönemi çakışmamalı..yağ yakma dönemlerinde tabiki yine ağırlıkta çalışılır ama farklı yöntemlerle..

buarada tabiki kafein içeriyor..

bu arada sorumun cvbını aradım ama bulamadım artık mecburen burda soruyorum kusura bakmayın creatinin 5 haftalık kullanımından sonra 2 hafta ara veriyoruz tekrar baslarken yeni bi yükleme dönemine girmemiz gereklimi yoksa direk dewam edebilirmiyiz ?

Arkadaslar bu urunun 5 gramı, bir cay kasigina mi denk geliyor, yoksa tatli kasigina mi? hassas tartım olmadigi icin tartmak gibi bi firsatim olmadi, o yuzden soruyorum, yardimci olursaniz cok sevinicem.
Ayrica ben de ara verdikten sonra yeniden yukleme yapmak gerekli mi, degil mi merak ediyorum, dogrusu nedir acaba?

1 tatlı kaşığı 5 grama gelir.yurtdışında bizim tatlı kaşığı çay kaşığı olarak geçer.
4 haftalık kullanım sonrası 4 haftalık dinlenme daha iyi olur.kullanım şeklini değiştirerek kürü 12 haftaya kadar uzatabilirsiniz.

benim bi sorum olacak forumda bi yerde gözüme çarpmıştı 70 kiloluk bir insanın maksimum creatine taşıma kapasitesi 120 grammış.bende 71 kilo civarındayım ve gainerda kullanıyorum hem gainer'daki creatine hemde ayrıca aldığım creatine vücuda aşırı bi yük yapar mı??

Arkadaşlar bu ürünü bende aldım 4 gündür kullanıyorum, tecrübeli arkadaşların yorumlarından bende üzüm suyu ile kullanıyorum. Ancak sorum şu; bu ürün erimek bilmiyor tane olarak kalıyor bu şekilde tüketecekmiyiz yoksa eriyene kadar karıştıracakmıyız? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

ya ben ultimate creapure ile Universal creatine powder arasında kaldım sizce hangisi daha yararlı bir ürün hangisinde daha çok etki görebilirim ? Universalda yüksel alman kreatin tozu fln diyordu sizce hangisi daha iyidir ?

bende bu creatine den aldım fakat ne kadar karıştırırsam karıştiriyim bardağın altında tabaka oluşuyo ve karıştırmayı bırakkınca çöküyor

Aynen hemen ıc dıbıne cokmesın :)

Back
Yukarı