Ultimate Isocool Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.283
Icinde ölcü yokmu? (scoop) yok diyorsan, bir iyice bak belki altta inmistir.
Bunun yaninda bu ürünün, besin takviyesi oldugunu unutma. Eger normal besinlerden alabiliyorsan gerek yok.
Beslenme forumumuzda biraz okumani tavsiye ederim. Özellikle, Proteinle genel olarak ve kalori hakkinda yazilari okumani tavsiye ederim.

Despo sağolasın kaşıkla iyice karıştırdım dibine atmış adamlar, buldum karıştırınca.Forumu takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince baya bilgilendiğimi söyleyebilirim,güzel bir forum hakkaten.Beyfendice cevabından dolayı ayrıca teşekkür ederim.Genellikle cevap yerine terslenmeyle karşılaşıyorum.İnsanlar karşısındakinin kolu kendinden 2-3 santim ince olunca bu türlü davranmayı kendilerine hak görüyolar sanırım.Neyse,sevgiler...

Hayir öyle bir sey yok. Forumda kurallarin okunmasini istiyoruz, bu sorunu yanlis yere sordugun icin daha önce bende cevap vermemistim, sorunu burada görünce hemen cevap attim. Forumdaki kurallara uyuldugu takdirde herkez elinden geldigince yardim etmeye calisir.
Neyse daha fazla off-topic yazmayalim, bana özel mesaj yoluylada ulasabilirsin.

Kolay gelsin.

slm arkadaşlar.Bende isocool kullanmayı düşünüyorum fakat p.tozları hakkında merak ettiklerim war.Öncelikle ben çok fazla şişmek istemiyorum p.tozları vücudu şişirir mi?Ayrıca sürekli kullanmak zorundamıyım istediğim şekle girdikten sonra bırakırsam vücutta herhangi bi deforme meydana gelir mi?

şişmezsin bu gainer değil
deformasyon olmaz
slm arkadaşlar.Bende isocool kullanmayı düşünüyorum fakat p.tozları hakkında merak ettiklerim war.Öncelikle ben çok fazla şişmek istemiyorum p.tozları vücudu şişirir mi?Ayrıca sürekli kullanmak zorundamıyım istediğim şekle girdikten sonra bırakırsam vücutta herhangi bi deforme meydana gelir mi?

definasyondayken kullandığım bir protein tozu ama bunun da tadı çok kötü.eskiden all satars iso tech 94 kullanıyordum ona kıyasla tadı güzel genede.bana sütle daha kötü geliyor tadı suyla nefesimi tutup bir dikişte içiyorum. :)

elmalısının tadını herkes beğenmez ama benim için oldukça iyiydi.bu aralar fiyatıda uygun.içerik zaten yeterli.

bu sporda protein ne işe yararsa bu üründe o işe yarıyor..

arkadaslara bu sekılde yaklasımınız cok yanlıs bılmıyor olabılır arama yapmamıs olabılır hıc degılse yonlendırelım arama yapması ıcın
hala ısrar ederse uyaralım
bu sekılde cevap cok yanlıs heves kırmayalım!

Çok başarılı bir ürün... Yağ ve karb. değerlerinin 0 olması ve bunun yanında zengin amino asit içeriği ürünü cazip kılıyor lakin diğer markalarla bir fiyat/kg. karşılaştırması yaparsak değmez gibi geliyor.
Şahsen ben protein tozundan çok amino asit creatin vb. ürünlerde marka gözetiyorum,ama protein tozunda daha ekonomik ürünlerde işimi görüyor( Amino değerleri isocooldan az da olsa ölçek arttırdığımda yine karda olacagım ürünler örn:Prolab)

arkadaslara bu sekılde yaklasımınız cok yanlıs bılmıyor olabılır arama yapmamıs olabılır hıc degılse yonlendırelım arama yapması ıcın
hala ısrar ederse uyaralım
bu sekılde cevap cok yanlıs heves kırmayalım!

ozzers bence yukarda verilmiş olan zaten bir cevap..

konu dağılmış toplayayım. urunu deneme amaclı 900 gr lıgından aldım. o yuzden bukadar urunle vucuda etkısı konusunda ahkam kesemem. onun harıcı gozlemlerım; nekadar karıstırsanda suda cozulmuyor dipte ıllakı topaklasan bı kısım var, tadı(vısnelı) surup tadında ben pek sevmedım.

suda karışmaması tuhaf.ben direk bayiden aldım.önce elmalı kullandım daha sonrada sanırım vişneliydi.mikser veya kaşık kesinlikle hiç kullanmadım.küçük su şişesnin içinde meyva suyu veya su ile çalkalayarak karıştırdım ve kesinlikle tortu namına bulgu yoktu.

sahtesine hiç rastlamadım ama bence aldığın yerin saklama koşullarından olabilir.nem kaptığı durumlarda bu şekil şikayetler söz konusu olur.

mrb arkdaşlar
bnde yenı aldım bu ürünü ilk önce PROLAB alcaktım ISOCOOL un içeriğini okuyunca bence PROLAB yanından bile geçemez.
Diyetteyim yaklaşık 20 gün sürcek
20 qün içinde
1-ISOCOOL+NITRO TECH karıştırcam
2-ANIMAL PAK
3-GAKIC
4-GLUTAMINE
5-YEŞİL ÇAY (yağ yakıcı:) )

İNŞAALAH hepsi bi işe yarar

Back
Yukarı