Ultimate Isocool Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.283

saydam

Özel Üye
Türkiye saticisi: https://www.supplementler.com/

Kas hacminizi ve gücünüzü hiçbir ek girdi almadan korumak istediğiniz durumlar vardır. Bu duruma özel olarak ULTIMATE NUTRTION size IsoCool'u sunmuştur. IsoCool'un içeriğinde sadece saf protein vardır. Karbonhidrat içermez. Yağ oranı gerçek sıfırdır. Laktoz içermemesi sayesinde çok hızlı ve kolay sindirilir. IsoCool Whey Isolate peynir altı suyunun ColdPure ultrafiltrasyon yöntemi ile işlenmesinden üretilmiştir. Bu teknikte peynir altı suyu düşük ısı ile işlenerek azami bioaktif formunu koruması sağlanır. Doğallığı bozulmadan en yüksek oranda esansiyal amino asitleri (EAA) ve çift zincirli amino asitleri (BCAA) içerir.

Kullanım Şekli:
1 ölçek (26 g) IsoCool bir bardak (200 ml) su, yağsız süt veya meyve suyu ile karıştırılır.

harika bir ürün aradım seçtim araştırdım baktım en iyisi bu 100 ye vurusak 89,45gr protein 0 yağ 0 karbon

nasıl yani??

vişneli olan elmalı olana göre daha mı kaliteli protein içeriyor?? :) ben her antrenmandan sonra 0.5 kilo vişne basıyorum yanına da 3 baş armut bomba gibi...

İşin esprisi bir tarafa;

bu ürün gerçekten çok ii arkadaşlar. Daha önce de söylediğim gibi ne isopure ne amino serisi şunu bilir şunu söylerim: Animal pak ya da max ya da nitro olabilir yanına da isocool gerçekten mükemmel sonuç!!

isoocul+weider super amıno

isoocul la bırlıkte weider super amınos kullansam nasıl olur ? pek bılgım yok bu konularda aydınlatırsanız sewınırm

Re: isoocul+weider super amıno

tylerone dedi:
isoocul la bırlıkte weider super amınos kullansam nasıl olur ? pek bılgım yok bu konularda aydınlatırsanız sewınırm
aminoyu şöyle kullanırsın "antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra olmak üzere" isocool uda sabah kalkınca ve yatarken olmak üzere 2 ye ayırırısın.

dostum yerınde olsam almazdım cunku ordakı hersey sahte ama baktıgın zaman orjınalınden daha orjınal gözukuyor.ben gnc nın bır vıtamınını almıstım hersey aynı emnıyet serıdı bıle var ama hersey mukemmeldi yazılar falan hersey aynı ama 1 hafta sonra gozume ufak bır sey takıldı gnc ye gıttım gosterdım o kdr gercegıne benzer yapmıslar kı orda calısanlarda önce gercek sandı ama sonra hemen lıste cıkarıpaynı urunden bır tane daha getrttıler ve sonunda sahte oldugunu anladık dısındakı ufak bır yerden.

selamlar bende son kullanma tarihi Ağustos 2008 bir isocool var 7-8 kere kullandım fakat bir süre ara vermek istiyorum.

Kutunun kapağı açıldıktan sonra da Ağustos 2008 son kullanma tarihi geçerli mi yoksa kutu açıldıktan belli bir süre içinde tüketmeli miyim ?

haftanın 3 günü ağırlık salonuna gidiyorum. ptesi çarş cuma. bunun yanında hafta sonuda basketbol maçına çıkıyorum. bu ürünü aldığımda kullanım olarak sabah akşam mı yapsam yoksa antreman öncesi sonrası mı yapsam. boyum 2.02 kilo 90. günde 2 porsiyon (52g) aldığımızı düşünsek 900gr lık kutu 17 gün gider.

C666 dedi:
haftanın 3 günü ağırlık salonuna gidiyorum. ptesi çarş cuma. bunun yanında hafta sonuda basketbol maçına çıkıyorum. bu ürünü aldığımda kullanım olarak sabah akşam mı yapsam yoksa antreman öncesi sonrası mı yapsam. boyum 2.02 kilo 90. günde 2 porsiyon (52g) aldığımızı düşünsek 900gr lık kutu 17 gün gider.
evet biter çünkü bitmesi de gerekiyor açıkçası yurtdışında bu ürünler 20-25 dolara satıldığı için bitmesi de pek dert olmuyordur hele ordaki asgari ücret göz önünde bulundurulursa.. ama burda insanla bir porsiyon kullanıyor genelde bitmesin diye

big-dog dedi:
C666 dedi:
evet biter çünkü bitmesi de gerekiyor açıkçası yurtdışında bu ürünler 20-25 dolara satıldığı için bitmesi de pek dert olmuyordur hele ordaki asgari ücret göz önünde bulundurulursa.. ama burda insanla bir porsiyon kullanıyor genelde bitmesin diye
bitmesi açıkçası umrumda değil önemli olan fayda sağlasın. ne şekilde kullansam faydalı olur. amacım devasa bi vücut yapmak değil zaten.

C666 dedi:
antrenmandan 1 saat once ve antrenmandan hemen sonra kullanımı tavsıye ederım.

Back
Yukarı