Ultimate Isocool Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.283
dostum yerınde olsam almazdım cunku ordakı hersey sahte ama baktıgın zaman orjınalınden daha orjınal gözukuyor.ben ****** nın bır vıtamınını almıstım hersey aynı emnıyet serıdı bıle var ama hersey mukemmeldi yazılar falan hersey aynı ama 1 hafta sonra gozume ufak bır sey takıldı ****** ye gıttım gosterdım o kdr gercegıne benzer yapmıslar kı orda calısanlarda önce gercek sandı ama sonra hemen lıste cıkarıpaynı urunden bır tane daha getrttıler ve sonunda sahte oldugunu anladık dısındakı ufak bır yerden.
eeee..neresi oldugunuda soyle baride bizde bakalim ayni hata varsa almayalim..lafi havada birakmisin,yazin bosa gitmis..

tadı hakkında yorum rica ediyorum kullananlardan. bu arada tat önemli değil DEMEYİN. 250-300 TL para verilen şey için tat neden önemsiz olsun???

Ürünü alalı 1 ay oluyor ve etkilerin göstermeye başladığını söyleyebilirim. Ben idmanlardan sonra ve sabah aç karnına içiyorum. Eğer iki kas idmanı yaptıysam idmandan sonra iki ölçek kullanıyorum. Yağ yakmak için kardiyoyu sabah aç karnına yaptığım için de başlamadan önce 20 gram alıyorum.[DOUBLEPOST=1428161546][/DOUBLEPOST]
tadı hakkında yorum rica ediyorum kullananlardan. bu arada tat önemli değil DEMEYİN. 250-300 TL para verilen şey için tat neden önemsiz olsun???
Tadı çok baskın değil. Özellikle mideyi rahatsız etmemesi bence çok olumlu.

Ben bu urunun 2.2 kg lık çikolatalı sini aldım sabah 8 de kalkıp AC karnına içip bi 2\1 bi arada nescafe içip 8.30 da spora başlıyorum salon evinin yaninda sayılır spor sonrasında 1 ölçek shek olarak alıyorum çok etkili hemde bariz bi şekilde etkili emin olun. indirimdeyken 245 TL shek ile almistim.

Çok iyi fiyata almışsın normalde 300 tl falandır fiyatı bende 240 tl ye almiştim yanında da iki proteın bar hediyeliydi piyasanın fiyat performans açısından en iyi ürünü bence

Aynen ben inanılmaz etkisini görüyorum yukarda anlattığım sistemle tabi yemek duzenime aşırı dikkat ederek 2 ayda 84.5 kg dan 72 te düştüm ISO cool tek gecerim ve tadında harika

Aynen ben inanılmaz etkisini görüyorum yukarda anlattığım sistemle tabi yemek duzenime aşırı dikkat ederek 2 ayda 84.5 kg dan 72 te düştüm ISO cool tek gecerim ve tadında harika
Hocam, 12.5 kg yağ yakmak için kaç kalori harcamanız gerektiğini biliyor musunuz? Ben yardımcı olabilirim; 87,500 kalori... Ortalama 10 km hızla yarım saat koşsanız 400 kalori gider diyelim. Böylesi koşulardan 218 defa yaptığınızda bu iş başarılmayacak gibi değil tabii, ama ben gene de hesaplarınızda bir yanlışlık yapmış olabileceğiniz konusunda düşünün derim zira bu koşulardan 60 günde 218 defa yapabilmek için günde 4 defa koşmanı gerekebilir :)

Hocam, 12.5 kg yağ yakmak için kaç kalori harcamanız gerektiğini biliyor musunuz? Ben yardımcı olabilirim; 87,500 kalori... Ortalama 10 km hızla yarım saat koşsanız 400 kalori gider diyelim. Böylesi koşulardan 218 defa yaptığınızda bu iş başarılmayacak gibi değil tabii, ama ben gene de hesaplarınızda bir yanlışlık yapmış olabileceğiniz konusunda düşünün derim zira bu koşulardan 60 günde 218 defa yapabilmek için günde 4 defa koşmanı gerekebilir :)
Kısa ve oz anlatım . spora başlayalı 4 hafta oldu bu kilonun nerdeyse yarıdan fazlasını spor salonuna başlamadan verdim.nasıl mi her gün aksam 20 dk tabata kontrol cardio ardına 40 dk zumba. Ki beslenmem emin ol her insanin sabredecemiyecegi kadar değişti kısıtlandı menumde hamur tatlı seker asit kesinlikle 0 oldu yaban mersini yumurta yulaf gibi kaliteli proteinlerin olduğu şeyler girdi. :-) ilk basta su kadar kilo verdim dediğinde tugmhaf gelebilir ama verdim unutmadan akşamları 1 kase pul biberli yoğurt vazgeçilmezidir yağ yakımı için :) yinede bilgi için TSK ederim. İstersen foto da atabilirim

Merhaba üründen almayı düşünüyorum. Yakin zamanda kullanmış olan arkadaşlar tavsiye eder mi ürünü?
ben 3 ve ya 4 kutu bitirdim. Dymatize iso 100’den sonra kullanılabilecek en iyi izole proteinlerden biri. Karışımda hiç sıkıntı yok, köpürmede yok. 2 3 çalkalamayla bile içebilirsin. Ürün çok kaliteli

CAT GODDESS ONION SITES 10year GIRLS TOR LINKS

ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

LINK 218GB VIDEOS FOR TORRENT CLIENT: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415[DOUBLEPOST=1730736372][/DOUBLEPOST]FALKOVIDEO PHOTOS YOUNG MODELS ZIP

WEBSITE: OPEN IN AN ANONYMOUS BROWSER (the link does not work in other browsers) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

Son düzenleme:
Back
Yukarı