Ultimate Massive Whey Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.147
bende aldım ama...

merhaba arkadaşlar bende bu üründen aldım. internet üzerinden (******) den. merak ettiğim bana gelen kutunun kapağını açtığımda altında koruma bandı yoktu. üründe bir sorun varmıdır, sizce sizin aldığınız ürünler de böyle miydi. teşekkürler......

selam hernan77, gerçekten güzel bir noktaya değinmişsin. ultimate massive gainer daki koruma jelatini türkiyeden aldıklarında yok. fakat yurtdışından getirttiklerimde var. nasıl oluyor anlamıyorum. acaba hangisinde problem var. yoksa ultimate nutrition ambalaj mı değiştirdi.

cevap geldi

şüphe üzerine aldığım siteye mesaj attım gelen cevap:

merhaba,

Massive Whey gainer da kapak kilitli kapaktır, siz kapağın kilidini kırark açmış olmalısınız kapak çevirerek açılmıyor.
Haklısınız ülkemizde yasal yollarla geitirlen ve satılan ürünlerin kat kat fazlası kaçak ve daha da kötüsü sahte mallar şeklinde. Bu durumda müşterinin sağlığı da ciddi şekilde tehlikeye atılmakta.Gösterdiğniz hassasiyet için teşekkür ederiz. Bu tür ürünlerde iki türlü paketleme var, ya kapak çevrilerek kolaylıkla açılıyor ve altından koruma bantı çıkıyor veya kapak çevrilerek açılmıyor, kilitli kapak, yani kapak etrafındaki şerit koparılarak ancak kapak açılabiliyor bu durumda altında koruma bantına gerek yok.

iyi günler,[/i]
bana gelende kilitli kapaktı şüpeye gerek yok herhalde......[/b]

ben bu ürünün 5 ıb olanın almanyadan gelicek olan akrabama aldırttım.fiyatı 27 euro.inşallah işime yarar

arkadaşlar sporla uğraşmayanlar içn sadece kilo aldırıcı tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

bende Ultimate Nutrition Massive Whey Gainer 2 kg aldım .fakat önereceğiniz başka bir ürün olursa bunu iade etmeyi düşünüyorum.

yardımcı olursanız sevinirim

Makarna yiyin, paranızı harcamayın boş yere. İlle de kullanacağım diyorsanız da Whey Gainer değil, Weight Gainer alın. Bu üründe karbonhidrat : protein oranı biraz farklı. İçeriğindeki karbonhidrat kompleks mi, basit mi o da var tabi. Kompleks ise kullanabilirsiniz. Ben kullanmadığım için bilmiyorum malesef.

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler .
fakat bu(Ultimate Nutrition Massive Whey Gainer)ürün mükemmel
bir haftada 2 kilo aldım .
muhteşem bişi

Bu ürünü sadece antremandan önce enerji verici olarak kullanıyorum. Antreman sonrası amino alıyorum, sizce bu yaptığım doğru mu? (Vücuda çok supplement yüklemek istemediğimden böyle bir şey deniyorum)

Bu ürünü sadece antremandan önce enerji verici olarak kullanıyorum. Antreman sonrası amino alıyorum, sizce bu yaptığım doğru mu? (Vücuda çok supplement yüklemek istemediğimden böyle bir şey deniyorum)

Antrenman sonrası da karbonhidrat desteği almak faydalıdır. Eğer ek besin yüklemesinden çekiniyorsanız, kullanım oranını bölün. Spor sonrası kullanımda gerekiyor, karbonhidrat spor sonrası da gerekli...

arkadaşlar bu ürünü yaklaşık olarak 1.5 ay kadar kullandım. başladığımda 72 kilo idim, bittiğinden ise 74,3 kg oldum. günde sadece 1 kere ve ikiye bölerek kullandım. şeker oranı 42 gram ve bence çok yüksek. almadan önce bunu fark etmedim. şeker oranı daha düşük bir gainer almanızı tavsiye ederim. suda çözülümü kolay, sütle biraz daha zor oluyor ve topak halinde kalabiliyor. her gainer gibi yağlanma yapıyor. çalışmalarınızda başarılar.

sizce bu ürünümü almalıyım pure mascle carbs mı ? (kilo almak için) bb salonuna gitmiorum.ama basketbol we yüzmeye gidiyorum.

onlarda işe yaramıyo:)))

işine yaramamış olsada ürünler sağlık açısından test edilmiş ürünler.bu tarz urunler spor ile beraber kullanılması gereken şeyler,***Bu tip ürünlere vucud cevap vermıyorsa, Doktor kontrolune gırip sıkıntının sebeplerini araman gerekir. vucut kan - Hormon vs testi yapılarak metobolızma ile ilgili tıbbı değerlendırmeden geçmen doğru olacaktır. Bu tip ürünler bır anda harıkalar yaratamaz, ama uygun şartlarda zamnla istediğimiz verimi sağlayabılırız.

arkadaşlar merhaba forumda yeniyim...okunması gereken çoğu şeyi araştırıp ondan sora soru sormayı yeğledim :) öncelikle bu ürünle başladım, fakat sorum şu ki içinden çıkan ölçek kaç gr?
ve günde kaç gr almalıyım...firmanın önersine göre 165 165 330 gr almalıyım..antreamn öncesi ve sonrası olmak üzere...içinden çıkan ölçeğin kaç gr oldğunu kestiremedğm içn, antreman öncesi 2 ölçek, antreman sorası 2 ölçek, yatmadan da 2 ölçek aliyorum...eğer hesabım doğruysa ölçekte 45 gr a yakın varsa 45x6 dan 270gr aliyorum...tavsiyeleriniz nelerdir...1.83 boy 62 kilo var...(önceden 7 ay düzenli aralıksz, supplementsz yaptm bıraktm)

Back
Yukarı