sütle alındığında bu ürünün bir servisinde 72gr protein, 60gr karbonhidrat var.
bu ürünü spordan sonra içip, ardından spor sonrasında tekrar kullanmak bana mantıksız geliyor. bu anlamda, spora başlamadan standart bir whey protein, spordan sonra bu ürünü içmek istiyorum. bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
ama bi yandan da kilo almak istiyorum, metobolizmam da çok hızlı, acaba üzerinde yazdığı gibi günde 3 servis mi kullanmalıyım? bu durumda bir serviste
72 grr prorein olduğundan 72x3: 216 gr protein almış olacağım.
ben ise 66 kiloyumyani 3 servisteki 216gr, benim günlük almam gereken protein miktarının çok çok üzerinde.
Arkadaşlar ben 172 boyunda 62 kiloyum cılızlıktan öldüm artık yıllardır çok cılızım
ben body felan yapmak istemiyorum. benim isteğim böyle hüsmen ağa gibi obezit olmak istiyorum kilolu şişko olmak istiyorum anlatabildim mi
Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen ben nasıl kilo alabilirim ?
Bu ürün beni şişmanlatırmı ? Daha önce hiç bir kilo aldırıcı kullanmadım. Haa bu arada sigara da içiyorum
Beni bu ürün hakkında bilgilendirirmisiniz. ? En iyi kilo aldırıcı hangisi ?
Arkadaslar tam olarak anlayamadığım nokta, bu ürünü antrenmandan hemen sonra yarım ölçek alsam ( 32.5 gr protein ) suan kullandığım whey ile aynı hesaba gelecek mi ?
Yani bu ürünü kullanırken, ekstra whey almaya gerek var mı ?
Çünkü ürün epey pahalı, bir de whey alınca 500 lirayı geçecek.
içeriğindeki protein saf whey değildir.kompleks proteindir.
bu ürünü aldığınızda yanına whey gereksiz olur zaten en iyi proteinler kompleks proteinlerdir.
Teşekkür ederiyorum bilgilendirdiginiz icin
Peki bahsettiginiz kompleks proteinler kana çabuk karışıyor mu ?
Yani yanlış bilmiyorsam kullandığım optimum platinum hydrobuilder kana çabuk karıştığı icin iyi olduğunu okudum o yüzden almıştım, o çabuk karışma etkisine de sahip oluyor mu bu ürün içerisindeki protein ?
bu kullanım şeklinde kötü bir şey yok ki -RevoLt-
iso mass mı alsam yoksa optimum serious mass mı alsam bir türlü karar weremedim delircem